Gratis pakkeshop v. 349,- minus cykler
30 dages fuld returret
Cyklen leveres samlet og klar
E-mærket certificeret
Fremragende anmeldelser

SP CONNECT Telefonholder Hoved

199 kr.
Levering 5-7 hverdage. (Varen er på fjernlager)
Levering 5-7 hverdage.
(Varen er på fjernlager)

Forespørgsel

Send din forespørgsel omkring produktet, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt. Husk at udfyld din e-mail adresse, da vi ellers ikke kan kontakte dig.

Hjælp os med at forhindre spam ved at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot".
SP Connect

SP CONNECT Telefonholder Hoved


SP Connect Phone Mount Head Strap Mount er et innovativt tilbehør, designet til at forbedre oplevelsen for cyklister, der ønsker at optage deres eventyr eller navigere med lethed, mens de er på farten. Dette hovedstrop-baserede monteringssystem er en ideel løsning for dem, der ønsker at bruge deres smartphone på en mere dynamisk og interaktiv måde under cykelture.

Skabt af SP Connect, en førende producent af kvalitetscykeltilbehør, er denne head strap mount designet til at tilbyde en hands-free løsning til smartphone-brug. Med denne enhed kan du fastgøre din smartphone sikkert på hovedet, hvilket giver dig mulighed for at optage dine ruter eller bruge GPS-navigation, mens dine hænder forbliver frie til at styre cyklen.

En af de primære fordele ved SP Connect Phone Mount Head Strap Mount er den unikke perspektiv, det tilbyder. Ved at placere din smartphone på hovedet, kan du optage videoer eller tage billeder fra din egen synsvinkel, hvilket giver en autentisk og fængslende visuel fortælling af dine cykelture. Dette er især attraktivt for eventyrlystne cyklister, der ønsker at dele deres oplevelser med venner, familie eller på sociale medier.

Denne head strap mount er også bemærkelsesværdig for sin brugervenlighed og komfort. Den justerbare strop sikrer en sikker og behagelig pasform for alle brugere, mens den lette konstruktion gør det nemt at bære, selv på længere ture. Dens kompatibilitet med forskellige SP Connect-produkter sikrer, at den kan anvendes med en bred vifte af smartphones, hvilket gør den til et alsidigt tilbehør for cyklister.

Ydermere er SP Connect Phone Mount Head Strap Mount designet med tanke på sikkerhed og holdbarhed. Den robuste konstruktion beskytter din smartphone mod stød og vibrationer, mens den sikre fastgørelse sikrer, at enheden forbliver på plads under alle køreforhold.

Vigtigste specifikationer:

  • Kompatibilitet: Fungerer med en bred vifte af SP Connect-produkter
  • Monteringstype: Hovedstrop for hands-free brug
  • Design: Let, komfortabel og justerbar
  • Funktionalitet: Ideel til videooptagelse og GPS-navigation
  • Holdbarhed: Robust konstruktion beskytter mod stød og vibrationer
  • Sikkerhed: Sikker fastgørelse af smartphone

SP Connect Phone Mount Head Strap Mount er en fremragende tilføjelse til enhver cyklists udstyr, der tilbyder en unik kombination af funktionalitet, komfort og sikkerhed. Uanset om du er en erfaren mountainbiker eller en daglig pendler, vil dette tilbehør utvivlsomt berige din cykeloplevelse.


EAN:4028017530392

MPN:SP53039

Andre har også købt