Cykelstel

Henter data.

   Rammekit og cykelstel

   En cykel uden cykelstel er ikke meget værd, derfor tager man udgangspunkt i rammen / cykelstellet når en cykel skal bygges. Et rammekit er det helt grundlæggende skridt på vejen mod en hel cykel. Rammekit / cykelstel omfatter selve rammen, samt forgaflen. I visse tilfælde kan sadelpind
   og frempind indgå i et rammekit – særlig ved nyere rammer, hvor sadelpinden ofte er af en speciel støbning med specifikke egenskaber – f.eks. aerodynamisk optimeret form.


   Et racer-cykelstel giver muligheder

   Ved køb af et rammekit / cykelstel - primært til racercykler - får man for alvor muligheden for selv at opbygge sin cykel og vælge de helt rette komponenter så man får drømmecyklen. Ofte vil man med udgangspunkt i rammekittet stykke sin drømmecykel sammen af dele købt ved siden af. Et rammekit kan derfor også være en form for samlerobjekt og specielle rammer kan købes som rammekit.

   I flere tilfælde får vi hos Børkop Cykler ofte special-rammer ind i forretningen til salg, så hold øje med, hvornår f.eks. stellet fra din yndlingsrytter pludselig er at finde på lager. 


   Lightweight Urgestalt

   Et eksempel på en speciel-ramme man kan erhverve sig her ved BCBikeshop er Lightweight Urgestalt rammen. Den sorte stel fra den tyske hjulproducent er den første ramme Lightweight har produceret. Lightweight er, som nævnt, hovedsageligt kendt for deres hjul, hvorfor de ønskede en ramme der passede perfekt med disse. Resultatet af dette er fullcarbon rammen Urgestalt, der er lavet ud fra ideen om at rammen tager sit udgangspunkt i hjulene, og ikke omvendt. Rammen vejer ind på 928g. for et stel i str. 58 - det er altså en af de fine gode rammer under 1 kg.  på markedet, dog ikke den letteste, selvom det bl.a. er det som Lightweights hjulsæt er kendt for. Med en kombination af Lighweight produkter, får du dig en færdig cykel, hvor både cykelstel, hjul og tilbehør er af en utrolig høj kvalitet.


   Børkop Cykler har mange muligheder

   Hos Børkop Cykler har vi mange muligheder for cykelstel / rammekits til opbygning af drømmecyklen. Sortimentet rummer alt fra bjerg-rammer over banecykler og til TT-rammer, der muliggør den helt rigtige opsætning for at skabe en hurtig cykel efter ens eget hoved. Finder du ikke dit ønske her på hjemmesiden så kontakt os, så skal vi se hvad vi kan finde!