Spinergy

Spinergy FCC 3.2 PBO Bladed Hvide Eger

9.999,00 DKK
Vejl. pris: 15.999,00 DKK

BODY

Leveringstid: 2-3 hverdages levering
(Varen er på fjernlager og kan leveres indenfor få hverdage)

Spinergy FCC 3.2 PBO Bladed Hvide Eger

BEMÆRK SÆTTET ER VIST MED SORTE EGER


Det nye Spinergy Stealth FCC 3.2 hjulsæt har med den lave profil og vægt både hurtig respons og acceleration. Den 32mm Full Carbon profil til dæk og slange er nemlig skabt med det formål at holde den roterende vægt nede og den vedvarende hastighed oppe.

Den nyudviklede fælg er 32mm høj og kompatibelt med de bredere 25mm dæk. Den bredere fælg er fremstillet i full carbon, og giver sammen med dækket en lavere rullemodstand og en større stivhed. Spinergys nyudviklede og patenterede bremseflade, sikrer optimal nedbremsning på carbonfælgen såvel i bjergene som i vådt føre. Fælgen er Tubeless ready, og kan bruges til både dæk/slange og slangeløs.

PBO fiberegerne absorberer ujævnheder og reducerer rullemodstanden, og bidrager med en ekstrem styrke. Hver ege indeholder 30.000 fibre, og har en trækstyrke på 1 tons. De ultra stærke og holdbare eger gør, at ryttervægten er ubegrænset. Egerne tilbydes kun i denne model med aerodynamiske eger i dark grey med decals i samme farve, hvilket giver hjulene et stilrent look.

Stealth FCC 3.2 har lige opspændte eger i forhjulet, og 2 kryds opspændte i baghjulet for at øge både stivheden og holdbarheden. Disse hjul har 16 eger i forhjulet og 20 eger i baghjulet. Nav konus er digital justeret for at give den mindste mulige friktion.

Skivebremsemuligheden Stealth FCC 3.2 Disc er lige/2 kryds opspændte både for og bag for at tilføre ekstra styrke og stivhed.

Hadley har specieludviklet et aluminiums nav til Spinergy med mindre rullemodstand, der gør det nyudviklede Stealth FCC 3.2 til et letløbende letvægtshjul. Stealth FCC 3.2 er Thru aksel kompatibelt.

Stealth FCC 3.2 er et let og aerodynamisk hjulsæt velegnet til løb. Et drømme hjulsæt for dem, der kun går efter det bedste, og for alle dem, der tager sin sport alvorligt.


Specifikationer:

  • Hjulvariant: Komplet hjulsæt
  • Gearsystem: Shimano/Sram 10-11 speed
  • Dæktype: Tubeless ready
  • Eger: Flade Aero Bladed PBO eger - 16 i forhjul og 20 i baghjul.
  • Fælg: Full carbon
  • Fælgbredde: 18mm indvendig / 24mm udvendig
  • Profil: 32mm
  • Bremsetype: Til fælgbremse
  • Vægt: 1.316g


Læs mere

Finansier via

Kun -- i -- mdr.

ÅOP: --
Saml. kreditomk.: -- DKK
Tilbagebetalingsbeløb: -- DKK

Del på Facebook

Del dette produkt fra Børkop Cykler, med dine venner på Facebook.
Forespørgsel

Send din forespørgsel omkring produktet, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt. Husk at udfyld din e-mail adresse, da vi ellers ikke kan kontakte dig.

Hjælp os med at forhindre spam ved at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot".