Gratis pakkeshop v. 299,- minus cykler
30 dages fuld returret
Cyklen leveres samlet og klar
E-mærket certificeret
Fremragende anmeldelser

SCOPE S5 Rim Hjulsæt

8.499 kr.
Levering 5-7 hverdage. (Varen er på fjernlager)
Levering 5-7 hverdage.
(Varen er på fjernlager)

Forespørgsel

Send din forespørgsel omkring produktet, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt. Husk at udfyld din e-mail adresse, da vi ellers ikke kan kontakte dig.

Hjælp os med at forhindre spam ved at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot".
Scope

SCOPE S5 Rim Hjulsæt


Scope Road Sport-serien er udviklet med det formål at give nøjagtigt det, du leder efter, i et godt sæt kulhjul. Den helt nye Sport-serie fungerer med vores gennemprøvede teknologier og kvalitetsstandarder. Hjulene er udviklet omkring vores tidligere Road Race-fælge med en udvendig bredde på 26 mm ved hjælp af vores Local Reinforcement Technology (LRT®) og Scope Tubeless System (STS®). De 26 mm brede fælge er bygget op omkring de opdaterede Scope 3-palsnavsæt med SKF-lejer, der gør brug af Sapim CX Leader aero-eger.

Lokal forstærkning:

Sammen med det tekniske universitet i Delft (NL) optimerede vi vores kulstofopsætning for at øge styrken og stivheden af ​​vores fælge og samtidig reducere vægten. Den vigtigste løsning til blev fundet i vores unikke lokale forstærkningsteknologi (LRT®).

Slangeløst system:

Sammen med vores udviklingspartner Schwalbe har vi udviklet den unikke geometri i vores slangeløse dækseng for at sikre; let montering, oppustning og trykegenskaber. Kaldt Scope Tubeless System (STS®). På grund af vigtigheden af ​​et velfungerende dækseng bruger både RACE og SPORT det samme design. Alle Scope Road-hjul er kompatible med alle (slangeløse) dæk på markedet og kan håndtere et maksimalt dæktryk på 8,6 bar / 125 PSI.

Specifikationer 

  • 55 mm profil carbon fælg og 26 mm udvendig og 19 mm indvendig fælgbredde
  • Til fælgbremser
  • Bygget om Scope 3 pawl nav, med SKF lejer og Sapim CX Leader Aero eger.
  • Tubeless ready og inkl. ventiler
  • Forberedt til Shimano og Campagnolo
  • Vægt: 1.655 gram

 

 

 

 


EAN:8720195646099

Andre har også købt