Gratis pakkeshop v. 299,- minus cykler
30 dages fuld returret
Cyklen leveres samlet og klar
E-mærket certificeret
Fremragende anmeldelser

Sigma Cykelcomputer

Viser 6 resultater
Tilbud
SIGMA Bicycle computer ROX 4.0 Sensor
SIGMA Bicycle computer ROX 4.0 Sensor
1.399 kr.
1.559 kr.
2-4 hverdage
Tilbud
SIGMA Bicycle computer ROX 4.0
SIGMA Bicycle computer ROX 4.0
679 kr.
779 kr.
2-4 hverdage
Tilbud
SIGMA Bicycle computer ROX 2.0
SIGMA Bicycle computer ROX 2.0
499 kr.
629 kr.
2-4 hverdage
Tilbud
SIGMA Bicycle computer ROX 11.1 Evo
SIGMA Bicycle computer ROX 11.1 Evo
1.139 kr.
1.399 kr.
2-4 hverdage
Tilbud
SIGMA Cykelcomputer Rox 12.0 Sport
SIGMA Cykelcomputer Rox 12.0 Sport
2.999 kr.
3.139 kr.
IKKE PÅ LAGER
Tilbud
Adapter for Action camera
Adapter for Action camera
40 kr.
49 kr.
3-5 hverdage
Viser 6 resultater

Sigma cykelcomputer: Kvalitet for pengene

Sigma Sport repræsenterer tysk teknologi på absolut allerhøjeste niveau og kombinerer innovativt design med præcise konstruktioner. Alle produkter bliver gennemtestet i laboratorie, før de bliver sendt ud til forbrugerne. Dette for at sikre, at de kan modstå forholdene og kommer i den forventet høje kvalitet. Intet Sigma Sport produkt sendes i produktion, før det har bestået alle tests og inspektioner. Så er du på jagt efter en cykelcomputer, der kombinerer præcision og pålidelig på bedste vis, så er Sigma Sport helt sikkert det rigtige brand for dig. Cykelcomputerne fra Sigma Sport kommer samtidig til overkommelige priser, hvor de fleste kan være med.

Giver dig de oplysninger, som du har behov, når du er ude at cykle
Cykelcomputerne fra Sigma Sport kommer med en både god og pålidelig GPS-funktion, som gør det nemt og enkelt for dig at navigere og planlægge ruter. Uanset om du kører på landevejen, i skoven eller på stierne vil din Sigma cykelcomputer altid være dig behjælpelig med præcise oplysninger, så du altid kan finde vej hjem. Udover GPS-funktionen vil du på din Sigma cykelcomputer også kunne vist oplysninger om hastighed, distance, gennemsnitsfart og kadence. Dette skulle meget gerne sikre, at du altid får det optimale ud af din træning, og når dine mål.

Enkelt at bruge, yderst holdbar at køre med
Sigma har et godt ry for at levere cykelcomputere, som både er enkle og brugervenlige. Opsætningen klares nemt og hurtigt, mens betjeningen er let og overskuelig. Dette gør, at du ikke behøver at bekymre dig om komplekse indstillinger, når du er ude at cykle. Ydermere er Sigma cykelcomputere også kendt for at være yderst holdbare og modstandsdygtige overfor elementerne. Med andre ord behøver du ikke være bange for, om din Sigma cykelcomputer nu kan holde til de forhold og de udfordringer, du måtte møde på din vej. For det kan den.

Hos Børkop Cykler har vi et stort udvalg af Sigma cykelcomputere
Udover vores gode udvalg af Sigma cykelcomputere er vi hos Børkop Cykler altid klar til at give alle kunder den allerbedste service. Dette gælder selvfølgelig uanset, om du handler med os gennem vores online webshop eller vores fysiske butik i Børkop. Har du spørgsmål til nogle af vores produkter, så tøv endelig ikke med at kontakte os på tlf. 75867228 eller info@boerkopcykler.dk. Vi glæder os rigtig meget til at høre fra dig.