Kosttilskud

Henter data.
  Tilbud

  saltstick 100 stk

  Vejl. pris: 199,00 DKK 170,00 DKK

   Kosttilskud

   I forbindelse med at cykling i stort omfang kan man opleve at kosttilskud kan have en positiv effekt.  Et eksempel på et sådant kosttilskud kan være salttabletter eller elektrolyttabletter. Disse skal være et tilskud til det indtag man ellers vil have gennem sit væske- eller fødeindtag undervejs i træning eller konkurrence. Tabletterne skal være med til at sikre den rette væskebalance og sørge for, at man ikke oplever nedgang i præstationen i forbindelse med dehydrering.


   Salttabletter

   Saltsticks er et af de klassiske mærker inden for salttabletter. Disse tabletter indeholder både de nødvendige salte og mineraler, men indeholder ydermere vitaminer, der kan være med til at opretholde kroppens funktion. Saltsticks selv mener, at deres produkter bidrager til en minimering af risikoen for kramper. Dette skyldes, at der i flere år har været spekuleret i en sammenhæng mellem salt- og væskebalancen og forekomsten af kramper. Denne sammenhæng er dog ikke sikker, men det er derimod sikkert at en ubalance i væskeindtag og -tab er med til at sænke præstationsevnen.


   Magnesium tabletter

   Noget andet der også kan have en positiv effekt på din performance - særligt hvis du har risiko for kramper - er magnesium. Magnesium hjælper til at øge dine musklers funktion, og bliver ofte anvendt som et tilskud, hvis du har en tendens til at få krampe. BORN har lavet flere forskellige typer produkter med magnesium - både en tablet eller i flydende form, så det hurtigt og nemt kan indtages. 


   Besværligt med pilleglas i baglommen

   Er man ude for at skulle kunne indtage tilskuddet undervejs i konkurrence, kan det være svært at slæbe rundt på pillerne i lommen eller i glasset for den sags skyld. Derfor har man fremstillet en lille dispencer, som muliggør at man har 3 eller 6 tabletter med – afhængigt af størrelsen på dispenceren. På den måde er det nemt at få fat i pillerne enkeltvis og indtage disse under kørsel. Dispenceren sidder typisk et sted på styret – ofte i aero bøjlerne ved triatloncykler, eller evt. i løbebæltet ved disse stævner. Pillerne kommer frem ved et lille tryk på dispenceren – en af gangen og nemme at indtage. 


   Se resten af vores store udvalg inden for energiprodukter her.