Garmin

Garmin Vector 3 S

4.999,00 DKK


Prisgaranti - Fundet den billigere?

UDSOLGT
Varen er enten udgået eller har uvist leveringstid og kan derfor ikke bestilles online.
Leveringstid: Forespørg for levering
(Varen er ikke på lager og har derfor lang eller ukendt leveringstid)

Garmin Vector 3 S 

Den nyeste version af Garmin wattpedalerne - Garmin præsenterer nu deres Vector 3 S wattpedaler. Pedalerne har fået et helt nyt og mere enkelt design - og de er ikke længere afhængige af de såkaldte pods, hvilket gør montage meget simplere.

OBS: Denne version måler effekten på én pedal.

Features

  • Pedalbaseret effektmåler med enkelt sensor
  • Monteres som enhver anden pedal og kan hurtigt flyttes fra én cykel til en anden
  • Måler samlet effekt, kadence og cykledynamik
  • Det strømlinede design giver større frihøjde i drej og et forbedret stabelhøjde
  • Fuldt integreret med Garmin cykel-system for dataanalyse
  • Muliggør nemme opdateringer med kompatible Edge® cykelcomputere, ANT+® tilslutning eller Bluetooth®-aktiverede sports-enheder1 og Garmin Connect™ Mobile appen
  • Batterilevetid: Op til 120 timer

Kør bedre

Kør længere, smartere og connected med Vector 3 S pedalbaseret effektmåler. Når du forsøger at slå din egen rekord på dit næste løb eller Gran Fondo, er effekten den mest pålidelige måde at måle din præstation på en given dag og et givent klokkeslæt. I modsætning til andre effektmålere sidder sensorerne på Vector 3 S direkte i pedalerne, så den leverer pålidelige og nøjagtige data for alle træningssessioner.


Let at installere, flytte og bruge

Med Vector 3 S er det ikke nødvendigt at gå på komplekse kompromiser i transmission eller hjul, og der skal ikke monteres nogen eksterne sensorer. Der er heller ikke nogen pedalsensorer, så Vector 3 monteres på samme måde som enhver anden pedal – og den er nem at flytte fra én cykel til en anden uden hjælp fra et cykelværksted. Desuden giver dens nye strømlinede design større frihøjde i drej og smartere ergonomi, og dens præcisionsaksel i rustfrit stål og pedalkrop i kompositmateriale er udviklet og testet til at holde i mange år. Batterilevetiden er på op til 120 timer.
En del af din connectede cykel

Få mest muligt ud af din træning ved problemfrit at parre din Vector 3 S med kompatible Edge cykelcomputere, ANT+- eller Bluetooth-aktiverede sports-enheder – inklusive kompatible Forerunner ® og fēnix ® enheder – og Garmin Connect Mobile appen. Det er selvfølgelig også muligt at koble pedalerne sammen med din cykelcomputer - på den nye Garmin Edge 1030 finder du endda en nye software, der giver præcise data omkring din kraftoverførsel til pedalen. 
Det er også nemt at opdatere software med alle disse enheder.

Du kan også integrere analyser efter køreturen, datadeling, kortlægning, ruteplanlægning og meget mere med Garmin Connect™, Strava og TrainingPeaks. Desuden kan du bruge ANT+-tilslutning til at blive stærkere ved at parre Vector 3 S med TrainerRoad. Med TrainerRoad appen får du personligt skalerede indendørs træninger baseret på effektdata fra Vector 3 S. Det indendørs træningssystem har også træningsplaner, der fortæller dig, præcis hvad du skal gøre for at opfylde netop dine fitness- og løbemål. Det er struktureret træning, når den er allermest sofistikeret og guidet. 

Tilmeld dig TrainerRoad i dag for at blive hurtigere, og træn risikofrit de første 30 dage.

BEMÆRK: Den maksimale vægt for en rytter, som bruger Vector systemet, er 105 kg. Cykelryttere, der vejer mere end dette, risikerer personskade og tingskade.
Læs mere

Finansier via

Kun -- i -- mdr.

ÅOP: --
Saml. kreditomk.: -- DKK
Tilbagebetalingsbeløb: -- DKK

Del på Facebook

Del dette produkt fra Børkop Cykler, med dine venner på Facebook.
Forespørgsel

Send din forespørgsel omkring produktet, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt. Husk at udfyld din e-mail adresse, da vi ellers ikke kan kontakte dig.

Hjælp os med at forhindre spam ved at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot".