black inc

Tilbud

BLACK INC FIFTY

Vejl. pris: 18.499,00 DKK 13.990,00 DKK

Black inc


Black inc hjul med ceramicspeed lejer - et hurtigt og stabilt valg 


Der var næppe mange der havde hørt om Black Inc før de bragede ind på den danske cykelscene hos topholdene Team Cult og Team TreFor i 2015. Siden har hjulene bevist sig som et kompromisløst produktvalg i high end kategorien. Med den brede profil er hjulsættet forberedt til de nye bredere dæk fra 25 mm.

Den brede kant giver mulighed for bedre luftgennemstrømning omkring rammen og øget stabilitet i sidevind. Det bredere dæk giver mulighed for mere vejgreb , som skaber tillid i sving især på våde veje.
Hvis du skal køre på brosten, nedkørsler, våde veje er Black Inc i en ny klasse af super racer hjul.

Bred lig bedre , matche det med bredere gummi og du får en mere behagelig tur uden tab af hastighed. Vindtunnel data viser, at det at have et større dæk , op til 25 mm er ikke langsommere end mindre dæk , men har langt færre knivspids lejligheder og er meget mere stabilt .

Modeller 

Alle modeller kommer med CeramicSpeed lejer som standard. Finish og design er i særklasse og med præcise bremseegenskaber sikres et styrestabilt, urokkelig stift og let hjulsæt uanset vindforhold. Anvendes til både konkurrence og motion. 2 års crash garanti. Leveres med taske, QR, ventilforlænger og et sæt bremseklodser. 

(© Børkopcykler 2018)