Better Wash

Better Wash


Better Wash er et mærke der udspringer fra det danske Gaia Sport A/S – en Hillerød baseret virksomhed, der har samlet en lang række brands, der skal dække behovet for den aktive skandinav. Better Wash er således et af de produkter og dækker over et sortiment af vaskemidler og plejeprodukter til sportstøj.


Økologien er i højsædet


Hos Gaia Sport sætter man stor pris på økologiske produkter. Dette skinner igennem ved Better Wash, der udelukkende består af biologiske nedbrydelige produkter der skåner miljøet, men uden at gå på kompromis med funktionen. Således finder man altså et meget bæredygtigt produkt ved Better Wash – både for dit tøj og for miljøet.


Pas på dit tøj!


Som engageret cykelentusiast ryger der hurtigt mange penge på kvalitetstøj til alle årstider og vejrlig. Når nu vi bruger så mange penge på indkøb, bør vi også tage os tid til at passe på tøjet og sikre den optimale funktion så længe som muligt – her kommer Better Wash ind i billedet.


Sportstøj er bygget op af relativ sarte materialer i forhold til vask. Det betyder at det kan være svært at fjerne lugten fra tøjet, uden at ødelægge produkterne – f.eks. fordi man ikke kan vaske tøjet ved særligt høje temperaturer. Normalt vaskemiddel tager ikke højde for dette på samme måde som et produkt som Better Wash. Hos Better Wash finder man Sportsvask, som er designet til netop sportstøj. Dette produkt indeholder enzymer der målrettet går ind og fjerne svedgener fra tøjet, selvom man vasker ved lave temperaturer. Dette betyder at man ikke ødelægger sit dyrt købte tøj, og samtidig opnår et helt rent og friskt resultat. Ydermere påvirker Better Wash ikke elasticitet, blødhed eller pasformen af tøjet, hvilket kan forekomme ved almindeligt vaskemiddel.


Uldvask til det sarte tøj


Indenfor de seneste år har uld genvundet sin plads i sportsverdenen, grundet sine fantastiske isolerende egenskaber. Det vil sige at sportsverdenen også har brug for et uldvaskmiddel, som ikke går ind og ødelægger de fine kvalitetstrøjer. Dette har Better Wash naturligvis også og igen får man et rent økologisk produkt, der skåner miljøet og er biologisk nedbrydeligt.


Kurer sure tæer!


Sportssko har det med at komme til at lugte – meget! Hos Better Wash finder man produktet Lugtfjerner. Dette er en spray, som man kan anvende på sine sportssko der går ind og fjerne lugten, der opstår som følge af sportsbrug. Produktet går ind og nedbryder det organiske materiale der har sat sig i skoen og er kilden for den dårlige lugt. Ved at nedbryde dette fjernes lugten effektivt fra skoen.


Alt i alt bør den aktive motionist kigge mod Better Wash for at passe bedst muligt på sit udstyr og sikre, at man ikke er ”ham/hende der altid lugter” når man er ude med klubben eller kammeraterne på en cykeltur.