Northwave

Tilbud

Northwave Celsius XC GTX

Vejl. pris: 1.499,00 DKK 1.399,00 DKK

Northwave sål

349,00 DKK

Tilbud

Sko MTB NW Spike black

Vejl. pris: 749,00 DKK 450,00 DKK

Tilbud

NW Extreme XC

Vejl. pris: 2.499,00 DKK 1.499,00 DKK

Tilbud

Sko Race NW Jet Black

Vejl. pris: 749,00 DKK 450,00 DKK

Tilbud

SKO RACE LADY STARLIGHT 3S WHITE

Vejl. pris: 899,00 DKK 540,00 DKK

Tilbud

Northwave EXTREME XC GTX

Vejl. pris: 2.249,00 DKK 1.899,00 DKK

NW EXTREME XCM 2 GTX

2.199,00 DKK

Northwave Cykelsko

Gianni Piva grundlagde tilbage i 1993 Northwave med udgivelsen af den første MTB sko fra den italienske producent. Siden dengang har Northwave lagt sko til flere store cykelresultaterbåde på landevejen og i skoven. Udover cykelsko er der siden kommet cykeltøj og andre accesories til varekollektionen, der dog stadig den dag i dag er en af de største skoproducenter i cykelsporten.


Dækker alle discipliner

Hos Northwave finder man cykelsko til de fleste discipliner inden for cykelsporten. Flere professionelle hold har gennem tiden anvendt Northwave sko, hvor modellen Extreme RR udgør den absolutte spydspids. Denne model vejer ind på 220 g., men går på trods af den lave vægt ikke på kompromis med stivheden i sålen. Netop denne kombination er utrolig vigtig for en landevejssko. Sålen er en ultralet carbon sål og spændsystemet er Northwaves eget SLW2 system, der nemt kan strammes til og løsnes – også under kørsel såfremt det skulle være aktuelt. Dette er skoen som de professionelle anvender.


Extreme XC er MTB modellen der skal tilfredsstille cykelrytteren. Denne model adskiller sig en smule fra sin søstersko på landevejssiden – bl.a. ved et mere omfattende spændesystem. Dette skyldes, at man under MTB kørsel kan opleve flere og vildere påvirkninger og derfor har nogle større krav til fodens fastspændthed i skoen. Skoen lukkes således ved to drejesystemer og en velcro. Det tredelte system sikrer, at man kan tilpasse skoens spænding optimalt ned langs foden. Hælen er polstret med antislip stof, der skal forhindre hælen i at smutte op og ned i skoen under kørsel.


Andre produkter fra Northwave

Man finder også cykeltøj hos Northwave – både til landevej og til MTB. Lightning er således et klassisk eksempel på et par bib shorts til landevejsrytteren. Disse bukser sikrer en god komfort via siddepuden, samt selerne der holder bukserne på plads under kørsel. Omvendt er Cross Country Race en typisk MTB model. De løsere shorts er produceret i et tykkere og mere holdbart materiale, hvilker gør bukserne oplagt til XC og tur-MTB kørsel.


Hos Northwave finder man også tøj til damer. Disse modeller har en anden pasform og er tilpasset kvindekroppen anderledes anatomi, for bedst mulig pasform og oplevelse med tøjet.


Udover de større stykker tøj, finder man hos Northwave alle de små beklædnings elementer, som alle har sin relevans for rytteren. Dette gælder cykelstrømper, briller, skoovertræk og handsker – alle genstande som er af stor betydning for den bedste cykeloplevelse.