Gratis pakkeshop v. 299,- minus cykler
30 dages fuld returret
Cyklen leveres samlet og klar
E-mærket certificeret
Fremragende anmeldelser

Forgafler (MTB)

Viser 8 resultater
ROCKSHOX Fork SID SL Select Charger RL 100mm
6.459 kr.
2-4 hverdage
Outlet
ROCKSHOX Forgaffel SID RCT3 Tapered - 27,5"
ROCKSHOX Forgaffel SID RCT3 Tapered - 27,5"
2.999 kr.
5.879 kr.
1-3 hverdage
ROCKSHOX Fork Judy Gold RL 27,5
3.989 kr.
2-4 hverdage
Tilbud
ROCKSHOX Fork SID SL Ultimate Race Day
ROCKSHOX Fork SID SL Ultimate Race Day
5.899 kr.
7.489 kr.
3-5 hverdage
ROCKSHOX Fork 30 Gold RL 27,5" Tapered (1-1/8" - 1.5")
3.659 kr.
Forespørg for levering
Tilbud
Forgaffel ROCKSHOX Fork Lyrik RCT3 27,5
Forgaffel ROCKSHOX Fork Lyrik RCT3 27,5
6.999 kr.
8.869 kr.
Forespørg for levering
Tilbud
ROCKSHOX forgaffel Pike RCT3 29
ROCKSHOX forgaffel Pike RCT3 29
5.999 kr.
8.869 kr.
Forespørg for levering
ROCKSHOX Fork Reba RL 29" /27,5" +
5.679 kr.
1-3 hverdage
Viser 8 resultater

Forgafler (MTB): Opnå den optimale kontakt, uanset hvilken type underlag du køre på

En god og holdbar forgaffel er nærmest et must, hvis du vil have det optimale ud af din MTB. En forgaffel er med til at give din MTB en god affjedring. En MTB med god affjedring gør, at du hele tiden har den rette kontakt med overfladen, uanset hvilken type underlag du kører på. Forgafler til MTB fås i forskellige pris- og kvalitetsklasser. Desto bedre en forgaffel du køber, desto mere kompliceret bliver den. På nogle forgafler vil du kun have mulighed for at indstille luft. På andre kan du derimod også indstille i high og lowspeed rebound, high og lowspeed kompression og trykudligning, hvis du skal op og køre i mange højdemeter.

Mange fordele ved at investere i en god forgaffel til din MTB

Når du er ude at cykle på din MTB, vil der højst sandsynligt være flere tilfælde, hvor forgaflen på din MTB trykkes sammen. Dette kan f.eks. være, når du kører op ad bakke, læner dig ind over styret, eller når forhjulet rammer jorden efter et hop. Når man snakker om forgafler til MTB, snakker man oftest også om preload, som er den vægtmæssige belastning, som det kræver for at trykke forgaflen helt ned. Forgaflens preload kan justeres ved brug af en gaffelpumpe. En gaffelpumpe er et meget effektivt stykke værktøj, som kan levere et meget højt tryk. Når pumpens måler viser, at du har ramt det rette tryk, er du klar til at køre. Desto hårdere du vælger at pumpe din forgaflen, desto større preload skal der til for at komprimere den.

Forgafler til MTB i lette og stærke materialer

Moderne forgafler er fremstillet i lette og stærke materialer som f.eks. aluminium eller carbonfiber. Forgafler produceret i disse materialer er både holdbare, samtidig med at vægten er forholdsvis lav. Uanset om du er erfaren MTB’er eller nybegynder kan den rette forgaffel være med til at gøre din cykeltur til en bedre oplevelse. Kvalitetsforgafler øger ikke kun komfort og kontrol, det åbner også døren til, at du kan køre i mere udfordrende og spændende terræn.

Hos Børkop Cykler har vi et godt udvalg af forgafler (MTB) fra kendte brands som

Er du på jagt efter supergod service, vejledning og betjening, så er Børkop Cykler helt sikkert det rigtige sted at handle. Vores personale deler en fællespassion for cykling og er altid klar til at gøre deres allerbedste for, at du bliver vores næste tilfredse kunde. Har du spørgsmål til nogle af vores produkter, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 75867228 eller mail: info@boerkopcykler.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.