Gratis pakkeshop v. 299,- minus cykler
30 dages fuld returret
Cyklen leveres samlet og klar
E-mærket certificeret
Fremragende anmeldelser

Scope Skralde Diamond Rachet - 48T R-serie

889 kr.
Levering 5-7 hverdage. (Varen er på fjernlager)
Levering 5-7 hverdage.
(Varen er på fjernlager)

Forespørgsel

Send din forespørgsel omkring produktet, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt. Husk at udfyld din e-mail adresse, da vi ellers ikke kan kontakte dig.

Hjælp os med at forhindre spam ved at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot".
Scope

Scope Skralde Diamond Rachet - 48T R-serie


Scope's Skralde Diamond Rachet 48T til R-serien repræsenterer en formidabel blanding af præcision, pålidelighed og innovativt design inden for cykelkomponenter. Denne skraldemekanisme er nøje udviklet til at imødekomme kravene fra de mest passionerede cykelentusiaster og racere, der søger efter uovertruffen ydeevne og effektivitet i deres drivlinje.

Designet med en høj grad af ingeniørmæssig ekspertise, bruger Scope Skralde Diamond Rachet et 48-tands system, der sikrer en næsten øjeblikkelig engagement hver gang pedalerne drejes. Dette giver cyklisten en mærkbar forbedring i kraftoverførslen fra pedalerne til hjulene, hvilket er essentielt i konkurrencer, hvor hvert sekund tæller.

Denne skralde er en del af Scope's R-serie, som er kendt for deres fokus på høj ydeevne og pålidelighed under alle forhold. Med anvendelsen af Diamond Rachet-teknologien tilbyder Scope en løsning, der ikke blot forbedrer acceleration og responsivitet, men også øger holdbarheden og reducerer vedligeholdelsesbehovet takket være den robuste konstruktion og materialer af høj kvalitet.

Vigtigste specifikationer:

  • Model: Diamond Rachet 48T til R-serien
  • Engagement: 48 tænder for næsten øjeblikkelig pedalreaktion
  • Konstruktion: Avancerede materialer og produktionsmetoder for maksimal holdbarhed
  • Kompatibilitet: Designet til at fungere problemfrit med Scope's R-serie hjulsæt
  • Ydeevne: Forbedret kraftoverførsel og effektivitet, ideel til racing og højintensiv kørsel
  • Vedligeholdelse: Minimalt vedligeholdelsesbehov med lang levetid

Scope Skralde Diamond Rachet 48T er skabt for cyklister, der ikke vil gå på kompromis med kvalitet og søger det ypperste inden for cykelteknologi. Med sin avancerede design og overlegne præstation er den klar til at tage din cykeloplevelse til det næste niveau, uanset om du er på jagt efter podiepladser eller simpelthen ønsker den bedste udstyr til din passion for cykling.


EAN:78SC2021262

Andre har også købt