Gratis pakkeshop v. 299,- minus cykler
30 dages fuld returret
Cyklen leveres samlet og klar
E-mærket certificeret
Fremragende anmeldelser

Pedro's Værktøj Kædeskiller Tutto

999 kr. Oprindeligt: 1.199 kr. -17 %
3-5 hverdage (Varen er på fjernlager)
3-5 hverdage
(Varen er på fjernlager)

Forespørgsel

Send din forespørgsel omkring produktet, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt. Husk at udfyld din e-mail adresse, da vi ellers ikke kan kontakte dig.

Hjælp os med at forhindre spam ved at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot".
Pedro´s

Pedro's Værktøj Kædeskiller

Kædeværktøjet er grundlæggende for cykelmekanik. Efterhånden som drivlinjerne skubber på hylderne, skal kædeværktøjer imidlertid udvikle sig for at holde trit. Pedro's Tutto Multi-Chain værktøj har gjort netop det. Tutto blander ergonomisk, organisk design og bemærkelsesværdig industriel statur med patenterede innovationer som Fit Dial og RPG og nye tilføjelser som Peening Bit for Campagnolo® 11 og 12-gears kædesamling, ergonomisk set-back håndtagsdesign og Guide Pin Sheer Slot finder du ikke på noget andet værktøj. Disse unikke egenskaber gør Tutto til det mest alsidige kædeværktøj, der findes, kompatibelt med næsten enhver kæde fra enkelthastighed til 12-gears. Til sidst blev Tutto designet med sæson efter sæson af professionel service i tankerne med varmebehandlet værktøjsstålkonstruktion for den ultimative styrke og varig ydeevne, og enkel adskillelse for at gøre service og udskiftning af dele til en leg, hvis det nogensinde skulle blive nødvendigt. Kort sagt kan Tutto være det sidste kædeværktøj, du nogensinde har brug for. 

Fit Dial 
Fit Dial bruges til at tilpasse dit Tutto Multi-Chain Tool til næsten enhver moderne kæde. Fit Dial-hjulet har 4 ambolt-funktioner. Når du inspicerer nøje, vil du opdage, at hver ambolt-funktion adskiller sig fra den anden i højde eller stil. Hver ambolt er markeret med en række prikker, der angiver, hvilken indstilling der er i brug.

RPG
RPG, eller Retracting Pin Guide, er en multifunktion, der kun findes på Tutto Multi-Chain Tool. For det første understøtter den fjederbelastede RPG stiften op til kædens forside og eliminerer knækkede stifter og sikrer perfekt justering hver gang.

Peening Bit
Peening Bit er praktisk opbevaret i bunden af ​​Tutto-håndtaget. Denne bit bruges til Campagnolo® 11 og 12-gears kædeinstallation, som kræver en gnidningsoperation under installationen af ​​kædenitten. Bittet fjernes let fra håndtaget og passer på enden af ​​RPG'en, hvilket tillader installation af Campagnolo® 11 og 12-gears kæder.

Styrestiftsslids
For kæder, der bruger en styrestift til installation, giver styrestiftsslidsen et integreret værktøj til at fjerne styresektionen fra installationsstifterne. Efter at have trykket hovedstiften ind i kæden, skal du blot indsætte styresektionen i den gennemsigtige spalte og rotere værktøjet op eller ned.

 


EAN:790983294304

SKU:790983294304

Andre har også købt