Gratis pakkeshop v. 299,- minus cykler
30 dages fuld returret
Cyklen leveres samlet og klar
E-mærket certificeret
Fremragende anmeldelser

CRANKBROTHERS Pedal Eggbeater 2 Grå/Sort

549 kr. Oprindeligt: 749 kr. -27 %
2-4 hverdage (Varen er på fjernlager)
2-4 hverdage
(Varen er på fjernlager)

Forespørgsel

Send din forespørgsel omkring produktet, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt. Husk at udfyld din e-mail adresse, da vi ellers ikke kan kontakte dig.

Hjælp os med at forhindre spam ved at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot".
Crankbrothers

CRANKBROTHERS Pedal Eggbeater 2 Grå/Sort


CRANKBROTHERS Eggbeater 2 i farverne grå og sort er en fremragende pedal for cross country (XC), cyclocross og trail cyklister, der søger en yderst effektiv og pålidelig pedal. Kendetegnet ved sit minimalistiske design, tilbyder Eggbeater 2 uovertruffen mudderfrigørelse og fire-sidede indgangsmuligheder, hvilket gør den til en favorit blandt ryttere, der ønsker hurtig og nem ind- og udklipning under alle forhold.

Pedalkroppen er fremstillet af støbt stål, hvilket sikrer en solid og holdbar konstruktion. Denne robusthed er afgørende for at kunne modstå de krævende forhold, som ofte findes i XC, cyclocross og trail cykling.

Vingerne er lavet af stemplet stål, hvilket bidrager til pedalens overordnede styrke og holdbarhed. Denne konstruktion sikrer, at Eggbeater 2 kan holde til gentagen brug under ekstreme forhold, uden at gå på kompromis med ydeevnen.

Spindlen er fremstillet af smedet scm 435 chromoly stål, kendt for sin høje styrke og holdbarhed. Dette materialevalg bidrager til pedalens langvarige pålidelighed og sikrer, at Eggbeater 2 kan modstå de kræfter, der udøves under intens cykling.

Med en vægt på kun 285 g for sættet, er Eggbeater 2 blandt de letteste pedaler på markedet, hvilket gør dem til et attraktivt valg for ryttere, der ønsker at reducere deres cykels samlede vægt.

Farvekombinationen af grå og sort giver et stilfuldt og diskret udseende, der vil komplementere enhver cykel.

Vigtigste specifikationer:

  • Krop: Støbt stål for øget holdbarhed
  • Vinge: Stemplet stål for forbedret styrke
  • Spindel: Smedet scm 435 chromoly stål for langvarig holdbarhed
  • Farve: Grå/Sort
  • Vægt: 285 g (sættet)
  • Pedaltype: MTB click
  • Anvendelse: XC / Cyclocross / Trail

CRANKBROTHERS Eggbeater 2 Grey/Black pedalerne er det ideelle valg for cyklister, der søger en let, pålidelig og effektiv pedal, der kan præstere under alle forhold. Med deres avancerede design og robuste konstruktion, er disse pedaler klar til at understøtte din passion for cykling på alle typer af terræn.


EAN:641300153173

Andre har også købt