Gratis pakkeshop v. 349,- minus cykler
30 dages fuld returret
Cyklen leveres samlet og klar
E-mærket certificeret
Fremragende anmeldelser

Oakley Sielo Prizm Brown Gradient Matte Olive Ink

1.660 kr.
Levering Cirka 8-12 hverdage (Varen er på fjernlager)
Levering Cirka 8-12 hverdage
(Varen er på fjernlager)

Forespørgsel

Send din forespørgsel omkring produktet, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt. Husk at udfyld din e-mail adresse, da vi ellers ikke kan kontakte dig.

Hjælp os med at forhindre spam ved at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot".
Oakley

Oakley Sielo Prizm Brown Gradient Matte Olive Ink


Oakley Sielo Prizm Brown Gradient Matte Olive Ink solbriller er en fremragende fusion af stil og teknologi, designet til at levere overlegen præstation under alle lysforhold. Disse solbriller er ideelle for både aktive og stilbevidste brugere, der ønsker optimal beskyttelse og et moderne look.

Prizm Brown Gradient linserne er specielt udviklet for at forbedre farve og kontrast, hvilket gør det lettere at se detaljer i omgivelserne. Dette gør dem perfekte til aktiviteter som kørsel, cykling eller blot en afslappet dag i solen. Den graduerede toning af linserne giver desuden en behagelig overgang mellem mørkere og lysere områder, hvilket reducerer træthed i øjnene.

Rammen er konstrueret af Oakleys patenterede O Matter™ materiale, som er både let og utroligt holdbart. Denne kombination sikrer, at solbrillerne sidder komfortabelt hele dagen uden at gå på kompromis med styrken. Den matte Olive Ink finish tilføjer en sofistikeret touch, der gør dem velegnede til både sportslige og afslappede aktiviteter.

Unobtainium® næsepuder sikrer, at solbrillerne bliver siddende, selv når du sveder, hvilket giver ekstra komfort og sikkerhed under intense aktiviteter. De fleksible templer tilpasser sig til forskellige hovedstørrelser, hvilket sikrer en perfekt pasform.

Solbrillerne tilbyder fuld UV-beskyttelse og blokerer 100% af UVA, UVB og UVC-stråler samt skadeligt blåt lys op til 400nm. Dette er afgørende for at beskytte dine øjne mod de skadelige effekter af solens stråler, hvilket gør dem til et essentielt tilbehør i enhver udendørs aktivitet.

Oakley Sielo Prizm Brown Gradient Matte Olive Ink solbriller er ikke kun et modeaccessorie, men også et stykke avanceret teknologi, designet til at forbedre din synsoplevelse og beskytte dine øjne. Deres elegante design og overlegne funktionalitet gør dem til et must-have for enhver, der værdsætter kvalitet og stil.

Vigtigste specifikationer:

  • Linseteknologi: Prizm Brown Gradient
  • Rammemateriale: O Matter™
  • Næsepuder: Unobtainium®
  • UV-beskyttelse: 100% UVA, UVB, UVC og blåt lys op til 400nm
  • Design: Mat Olive Ink finish
  • Komfort: Letvægtsramme, fleksible templer

Disse solbriller er det perfekte valg for dem, der ønsker at kombinere stil med avanceret teknologi og optimal øjenbeskyttelse i alle situationer.


EAN:888392612021

Andre har også købt