Gratis pakkeshop v. 349,- minus cykler
30 dages fuld returret
Cyklen leveres samlet og klar
E-mærket certificeret
Fremragende anmeldelser

Elite Kit Maillot Jaune Custom Race Plus + Fly 550 ML

199 kr.
Levering Cirka 8-12 hverdage (Varen er på fjernlager)
Levering Cirka 8-12 hverdage
(Varen er på fjernlager)

Forespørgsel

Send din forespørgsel omkring produktet, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt. Husk at udfyld din e-mail adresse, da vi ellers ikke kan kontakte dig.

Hjælp os med at forhindre spam ved at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot".
Elite

Elite Kit Maillot Jaune Custom Race Plus + Fly 550 ML


Gør dig klar til at opleve cykling på professionelt niveau med Elite Kit Maillot Jaune Custom Race Plus + Fly 550 ML. Denne kombination, der er officiel Tour de France merchandise, tilbyder både en drikkeflaske og en flaskeholder, som er designet til maksimal funktionalitet og lethed, perfekt til seriøse cyklister.

Elite Fly Drikkeflaske

Elite Fly drikkeflasken er en af de letteste flasker på markedet med en kapacitet på 550 ml, ideel til længere cykelture. Den er lavet af BPA-fri plast, hvilket sikrer, at du ikke udsættes for skadelige kemikalier. Flaskens særlige design gør det let at tage den ud af holderen og sætte den tilbage, selv når du cykler med høj hastighed. Dette gør det muligt at holde fokus på vejen og præstationen uden at blive distraheret af din væskebalance.

Elite Custom Race Plus Flaskeholder

Den medfølgende Elite Custom Race Plus flaskeholder er lige så imponerende. Den er Elite's mest populære model, kendt for sin sikkerhed og brugervenlighed. Holderen er designet til at holde flasken sikkert på plads, selv på de mest udfordrende terræner. Den fleksible konstruktion gør det nemt at indsætte og fjerne flasken hurtigt og effektivt.

Med denne kombination får du en drikkeflaske og en holder, der er designet til at arbejde sammen i perfekt harmoni. Begge dele er designet med input fra professionelle cykelryttere og testet under de mest krævende forhold.

Vigtigste specifikationer:

Drikkeflaske:

  • Kapacitet: 550 ml
  • Materiale: BPA-fri plast
  • Vægt: Ekstremt let
  • Design: Nem at tage ud og sætte tilbage i holderen
  • Særlige funktioner: Officiel Tour de France merchandise

Flaskeholder:

  • Model: Elite Custom Race Plus
  • Materiale: Højkvalitets plast
  • Design: Sikker og brugervenlig
  • Kompatibilitet: Passer til Elite Fly og andre standard flasker
  • Farve: Maillot Jaune (Tour de France gul)

Med Elite Kit Maillot Jaune Custom Race Plus + Fly 550 ML får du ikke kun et stykke cykeludstyr, men en del af Tour de France oplevelsen, der kan hjælpe dig med at yde dit bedste på cyklen.


EAN:8020775043516

UPC:20230528

Andre har også købt