Gratis pakkeshop v. 299,- minus cykler
30 dages fuld returret
Cyklen leveres samlet og klar
E-mærket certificeret
Fremragende anmeldelser

Crankbrothers Pedal Stamp Red

885 kr. Oprindeligt: 1.189 kr. -26 %
din højde

Vælg ønsket størrelse

Vælg ønsket størrelse
3-5 hverdage (Varen er på fjernlager)
3-5 hverdage
(Varen er på fjernlager)

Forespørgsel

Send din forespørgsel omkring produktet, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt. Husk at udfyld din e-mail adresse, da vi ellers ikke kan kontakte dig.

Hjælp os med at forhindre spam ved at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot".
Crankbrothers

CRANKBROTHERS Pedal Stamp Red


CRANKBROTHERS Stamp 7 i en iøjnefaldende rød farve er designet til den passionerede mountainbike- og BMX-rytter, der søger en højtydende flad pedal til brug på trail, All Mountain, Enduro, Downhill og Freeride. Disse pedaler kombinerer enestående kvalitet med et aggressivt design for at levere optimal kontrol og komfort under de mest krævende forhold.

Pedalernes krop er fremstillet af 6061-T6 aluminium, en højstyrkelegering kendt for sin letvægt og holdbarhed. Dette materiale sikrer, at Stamp 7 pedalerne kan modstå de hårde slag og krævende terræn, som er almindeligt inden for mountainbike og BMX, samtidig med at vægten holdes lav for at maksimere cyklistens effektivitet.

Spindlen er lavet af smedet scm 435 chromoly stål, hvilket tilføjer en yderligere dimension af styrke og holdbarhed til pedalen. Denne konstruktion garanterer, at Stamp 7 kan holde til gentagen brug under ekstreme forhold, uden at gå på kompromis med ydeevnen.

Med en vægt på kun 345 g for sættet og dimensioner på 100 x 100 mm, er disse pedaler designet til at tilbyde en stor kontaktflade, hvilket forbedrer grebet og sikrer, at cyklistens fødder forbliver stabile under alle kørselsforhold. Den røde farve tilfører et sporty og dynamisk udseende, der skiller sig ud og komplementerer enhver cykel.

Vigtigste specifikationer:

  • Krop: 6061-T6 aluminium for letvægt og ekstraordinær holdbarhed
  • Spindel: Smedet scm 435 chromoly stål for øget styrke
  • Farve: Rød
  • Vægt: 345 g (sættet)
  • Størrelse: 100 x 100 mm
  • Pedaltype: Flats (MTB/BMX)
  • Anvendelse: Trail / All Mountain / Enduro / Downhill / Freeride

CRANKBROTHERS Stamp 7 Small Red pedalerne er det ideelle valg for ryttere, der kræver det bedste i form af performance, holdbarhed og stil. Uanset om du kaster dig ud i aggressive nedkørsler eller tekniske trails, tilbyder disse pedaler den nødvendige support og kontrol for at løfte din køreoplevelse til nye højder.


EAN:641300160034

MPN:CB16003

Andre har også købt