Gratis pakkeshop v. 349,- minus cykler
30 dages fuld returret
Cyklen leveres samlet og klar
E-mærket certificeret
Fremragende anmeldelser

CRANKBROTHERS Pedal Stamp 3 Sort L

730 kr. Oprindeligt: 949 kr. -23 %
din højde

Vælg ønsket størrelse

Vælg ønsket størrelse
2-4 hverdage (Varen er på fjernlager)
2-4 hverdage
(Varen er på fjernlager)

Forespørgsel

Send din forespørgsel omkring produktet, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt. Husk at udfyld din e-mail adresse, da vi ellers ikke kan kontakte dig.

Hjælp os med at forhindre spam ved at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot".
Crankbrothers

CRANKBROTHERS Pedal Stamp 3 Sort


Introducerer CRANKBROTHERS Pedal Stamp 3 i et elegant og moderne sort design, fremstillet i magnesium for den ultimative kombination af letvægt og styrke. Disse pedaler er skabt til den seriøse mountainbike-entusiast, der søger exceptionel performance og pålidelighed på sporet. Uanset om du udforsker All Mountain-stier, kaster dig ud i Enduro, Downhill eller Freeride, leverer Stamp 3 Large den optimale platform for kontrol og effektivitet.

Den die-cast magnesiumkrop tilbyder en fremragende styrke-til-vægt-ratio, hvilket gør disse pedaler til et ideelt valg for ryttere, der ønsker at reducere den samlede vægt på deres cykel uden at ofre holdbarhed eller funktion. Med 10 justerbare pins per side sikrer disse pedaler et fast greb og en sikker fodplacering, hvilket er afgørende for at navigere på tekniske spor og i udfordrende terræn.

Den robuste chromoly stålspindel og de højpræciserede Igus-lejer sikrer en langvarig og vedligeholdelsesfri kørsel, mens den store platform på 114 x 111 mm giver maksimal kontaktflade, hvilket forbedrer kraftoverførslen og komforten for ryttere med større fødder.

Med en vægt på blot 385 g for sættet er Stamp 3 Large blandt de letteste pedaler i sin klasse, hvilket gør dem til en attraktiv opgradering for ryttere, der jagter hver gram besparelse, samtidig med at de opnår top performance.

Vigtigste specifikationer:

  • Ramme: Die-cast magnesiumkrop for overlegen letvægt og styrke
  • Pin: 10 justerbare pins per side for optimalt greb
  • Spindel: Chromoly stålspindel for holdbarhed
  • Lejer: Igus-lejer for glat og vedligeholdelsesfri kørsel
  • Farve: Sort
  • Vægt: 385 g (sættet)
  • Størrelse: 114 x 111 mm
  • Anvendelse: Trail / All Mountain / Enduro / Downhill / Freeride

CRANKBROTHERS Stamp 3 Large Magnesium Black pedalerne repræsenterer det ypperste indenfor cykelpedalteknologi, designet til at tilbyde maksimal performance, holdbarhed og stil på alle terræn. Udstyr din cykel med disse pedaler, og oplev forskellen på dit næste eventyr.


EAN:641300163660

MPN:CB16366

Andre har også købt