Gratis pakkeshop v. 299,- minus cykler
30 dages fuld returret
Cyklen leveres samlet og klar
E-mærket certificeret
Fremragende anmeldelser

CRANKBROTHERS Pedal Stamp 11 Sort/Guld L

1.799 kr. Oprindeligt: 2.199 kr. -18 %
din højde

Vælg ønsket størrelse

Vælg ønsket størrelse
2-4 hverdage (Varen er på fjernlager)
2-4 hverdage
(Varen er på fjernlager)

Forespørgsel

Send din forespørgsel omkring produktet, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt. Husk at udfyld din e-mail adresse, da vi ellers ikke kan kontakte dig.

Hjælp os med at forhindre spam ved at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot".
Crankbrothers

CRANKBROTHERS Pedal Stamp 11 Sort/Guld


CRANKBROTHERS Stamp 11 i sort er en ekseptionel flad pedal designet til mountainbike- og BMX-ryttere, der søger ultimativ ydeevne, letvægt og holdbarhed. Disse pedaler er ideelle til discipliner som trail, all mountain, enduro, downhill og freeride, hvor kravene til udstyr er høje, og pålideligheden er afgørende.

Pedalernes krop er fremstillet af smedet aluminium, hvilket sikrer en robust, men alligevel overraskende let konstruktion. Dette materialevalg gør Stamp 11 til en pålidelig partner på de mest krævende stier, hvor robust konstruktion og minimal vægt er nøglen til succes.

Udstyret med titaniumspindler, adskiller Stamp 11 sig ved at tilbyde en exceptionel styrke-til-vægt-ratio, hvilket reducerer den samlede vægt på pedalerne til kun 325 g for sættet. Titanium er kendt for sin ekstraordinære holdbarhed og letvægt, hvilket gør disse pedaler til et ideelt valg for ryttere, der søger at minimere deres cykels vægt uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Med 10 justerbare pins på hver side, tilbyder Stamp 11 enestående greb og sikker fodplacering, hvilket er afgørende for at opretholde kontrol og effektivitet under aggressive kørsler og tekniske manøvrer. Denne tilpasningsdygtighed sikrer, at hver rytter kan finjustere pedalerne til deres specifikke behov og præferencer.

Med dimensioner på 114 x 111 mm, er disse pedaler designet til at tilbyde en stor kontaktflade, hvilket forbedrer grebet og sikrer, at cyklistens fødder forbliver stabile under alle kørselsforhold. Den sorte farve tilføjer et strømlinet og professionelt look, der vil komplementere enhver high-end cykel.

Vigtigste specifikationer:

  • Krop: Smedet aluminium for optimal letvægt og holdbarhed
  • Pin: 10 justerbare pins per side for enestående greb
  • Spindel: Titanium for ekstraordinær styrke og letvægt
  • Farve: Sort
  • Vægt: 325 g (sættet)
  • Størrelse: 114 x 111 mm
  • Pedaltype: Flats (MTB/BMX)
  • Anvendelse: Trail / All Mountain / Enduro / Downhill / Freeride

CRANKBROTHERS Stamp 11 Black pedalerne repræsenterer det ultimative inden for flade pedalteknologi, ideel for den seriøse cyklist, der kræver det bedste udstyr til at tackle udfordrende terræn. Med deres avancerede design, pålidelige konstruktion og letvægt, er disse pedaler klar til at understøtte din passion for cykling på alle typer af stier.


EAN:0641300161659

MPN:CB16165

Andre har også købt