Gratis pakkeshop v. 299,- minus cykler
30 dages fuld returret
Cyklen leveres samlet og klar
E-mærket certificeret
Fremragende anmeldelser

CRANKBROTHERS Pedal Double Shot Grå/Sort/Blå

588 kr. Oprindeligt: 749 kr. -21 %
2-4 hverdage (Varen er på fjernlager)
2-4 hverdage
(Varen er på fjernlager)

Forespørgsel

Send din forespørgsel omkring produktet, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt. Husk at udfyld din e-mail adresse, da vi ellers ikke kan kontakte dig.

Hjælp os med at forhindre spam ved at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot".
Crankbrothers

CRANKBROTHERS Pedal Double Shot Grå/Sort/Blå


CRANKBROTHERS Double Shot i farverne grå, sort og blå er en innovativ kombipedal, der tilbyder det bedste fra to verdener: en flad side for afslappet kørsel i almindelige sko og en klik-side for mere effektiv pedalering med cykelsko. Denne pedal er designet til alsidige cyklister, der nyder alt fra MTB, bykørsel til daglige pendleruter, og søger en pedal, der kan tilpasse sig forskellige kørestile og forhold.

Pedalkroppen er fremstillet af A380 aluminium, en højkvalitets aluminiumslegering kendt for sin letvægt og holdbarhed. Dette sikrer, at Double Shot pedalerne kan modstå daglig brug og de krævende forhold på stier og i bymiljøer.

Vingerne er lavet af 17-4PH rustfrit stål, et materiale valgt for sin fremragende styrke og korrosionsbestandighed. Dette bidrager til pedalernes overordnede holdbarhed og sikrer, at de forbliver pålidelige over tid.

Spindlen er fremstillet af smedet scm 435 chromoly stål, hvilket yderligere styrker pedalens overordnede konstruktion og holdbarhed. Med en samlet vægt på 395 g for sættet, er Double Shot pedalerne designet til at være effektive uden at tynge cyklen ned.

Den attraktive farvekombination af grå, sort og blå tilføjer et stilfuldt og iøjnefaldende udseende, der vil komplementere enhver cykel.

Vigtigste specifikationer:

  • Krop: A380 aluminium for optimal letvægt og holdbarhed
  • Vinge: 17-4PH rustfrit stål for styrke og korrosionsbestandighed
  • Spindel: Smedet scm 435 chromoly stål for langvarig holdbarhed
  • Farve: Grå/Sort/Blå
  • Vægt: 395 g (sættet)
  • Pedaltype: Kombi (flat/click)
  • Anvendelse: MTB / City / Commute

CRANKBROTHERS Double Shot Grey/Black/Blue pedalerne er det ideelle valg for cyklister, der ønsker fleksibilitet uden at gå på kompromis med ydeevne. Med deres avancerede design og robuste konstruktion, er disse pedaler klar til at understøtte din cykling på alle typer af ruter.


EAN:0641300160065

MPN:CB16006

Andre har også købt