Gratis pakkeshop v. 299,- minus cykler
30 dages fuld returret
Cyklen leveres samlet og klar
E-mærket certificeret
Fremragende anmeldelser

CRANKBROTHERS Pedal Double Shot 3 Sort/Rød

817 kr. Oprindeligt: 999 kr. -18 %
2-4 hverdage (Varen er på fjernlager)
2-4 hverdage
(Varen er på fjernlager)

Forespørgsel

Send din forespørgsel omkring produktet, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt. Husk at udfyld din e-mail adresse, da vi ellers ikke kan kontakte dig.

Hjælp os med at forhindre spam ved at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot".
Crankbrothers

CRANKBROTHERS Pedal Double Shot 3 Sort/Rød


CRANKBROTHERS Double Shot 3 i farverne sort og rød tilbyder enestående alsidighed og ydeevne for cyklister, der navigerer mellem mountainbike-stier, bymiljøer og daglige pendleruter. Disse kombipedaler er designet til at imødekomme behovene hos den moderne cyklist, der søger en pedal, som kan tilpasse sig både afslappede ture og mere engagerede kørsler, hvor klikmekanismen er fordelagtig.

Kroppen er fremstillet af A380 aluminium, en letvægts og holdbar legering, der sikrer, at pedalerne kan modstå de daglige udfordringer uden at tynge cyklen ned. Denne kvalitet gør Double Shot 3 til et ideelt valg for cyklister, der ønsker at kombinere funktionalitet med letvægt.

Vingerne er lavet af 17-4PH rustfrit stål, som tilbyder fremragende styrke og korrosionsbestandighed, hvilket er afgørende for langvarig pålidelighed og ydeevne under forskellige forhold. Denne konstruktion sikrer, at pedalerne forbliver funktionelle og effektive, selv under krævende brug.

Spindlen på Double Shot 3 pedalerne er fremstillet af smedet scm 435 chromoly stål og er en langspindel version, hvilket giver større afstand mellem pedal og krankarm. Dette kan forbedre cyklens ergonomi for nogle ryttere og sikrer en stabil og sikker forbindelse.

Med en samlet vægt på 403 g for sættet, kombinerer disse pedaler letvægtskonstruktion med robusthed. Den dynamiske farvekombination af sort og rød tilfører et aggressivt og sporty udseende, der vil komplementere enhver cykel.

Vigtigste specifikationer:

  • Krop: A380 aluminium for letvægt og holdbarhed
  • Vinge: 17-4PH rustfrit stål for styrke og korrosionsbestandighed
  • Spindel: Smedet scm 435 chromoly stål (lang spindel) for forbedret ergonomi
  • Farve: Sort/Rød
  • Vægt: 403 g (sættet)
  • Pedaltype: Kombi (flat/click)
  • Anvendelse: MTB / City / Commute

CRANKBROTHERS Double Shot 3 Black/Red pedalerne er det perfekte valg for cyklister, der ønsker fleksibilitet uden at gå på kompromis med ydeevne. Uanset om det er til mountainbike-eventyr, bykørsel eller daglige pendler, leverer disse pedaler den nødvendige tilpasningsevne, performance og stil.


EAN:0641300161109

MPN:CB16110

Andre har også købt