Gratis pakkeshop v. 299,- minus cykler
30 dages fuld returret
Cyklen leveres samlet og klar
E-mærket certificeret
Fremragende anmeldelser

CRANKBROTHERS Pedal Double Shot 3 Black

818 kr. Oprindeligt: 999 kr. -18 %
2-4 hverdage (Varen er på fjernlager)
2-4 hverdage
(Varen er på fjernlager)

Forespørgsel

Send din forespørgsel omkring produktet, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt. Husk at udfyld din e-mail adresse, da vi ellers ikke kan kontakte dig.

Hjælp os med at forhindre spam ved at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot".
Crankbrothers

CRANKBROTHERS Pedal Double Shot 3 Sort


CRANKBROTHERS Double Shot 3 i helt sort er det ultimative valg for cyklister, der søger en alsidig pedal, som kan håndtere alt fra mountainbike-sporene til byens gader og daglig pendling. Disse højkvalitets kombipedaler tilbyder det bedste fra begge verdener: en flad side for casual kørsel og en klik-side for når du har brug for mere effektivitet og kontrol på din tur.

Fremstillet med en krop af A380 aluminium, sikrer Double Shot 3 pedalerne letvægtsstyrke og holdbarhed. Dette materiale er valgt for sin evne til at modstå de daglige udfordringer, uanset om det er i bymiljøet eller på stierne, samtidig med at det holder vægten nede.

Vingerne på pedalerne er lavet af 17-4PH rustfrit stål, en højstyrkelegering kendt for sin fremragende korrosionsbestandighed og holdbarhed, hvilket er afgørende for langvarig ydeevne under alle kørselsforhold. Spindlen er fremstillet af smedet scm 435 chromoly stål og er en langspindel version, der giver større afstand mellem pedal og krank, hvilket kan forbedre ergonomien og effektiviteten for nogle ryttere.

Med en vægt på kun 403 g for sættet er Double Shot 3 designet til at være effektiv uden at tynge din cykel ned. Den helt sorte farve tilfører et strømlinet og stilfuldt look, der vil komplementere enhver cykel.

Vigtigste specifikationer:

  • Krop: A380 aluminium for optimal balance mellem letvægt og holdbarhed
  • Vinge: 17-4PH rustfrit stål for overlegen styrke og korrosionsbestandighed
  • Spindel: Smedet scm 435 chromoly stål (lang spindel) for forbedret ergonomi og holdbarhed
  • Farve: Sort
  • Vægt: 403 g (sættet)
  • Pedaltype: Kombi (flat/click)
  • Anvendelse: MTB / City / Commute

CRANKBROTHERS Double Shot 3 Black pedalerne er den perfekte løsning for cyklister, der ønsker fleksibilitet og høj ydeevne på tværs af forskellige cykelaktiviteter. Uanset om du er på sporet, i byen eller på vej til arbejde, leverer disse pedaler den pålidelighed og alsidighed, du har brug for for at få mest muligt ud af din kørsel.


EAN:0641300161116

MPN:CB16111

Andre har også købt