Gratis pakkeshop v. 299,- minus cykler
30 dages fuld returret
Cyklen leveres samlet og klar
E-mærket certificeret
Fremragende anmeldelser

CRANKBROTHERS Pedal Candy 3 Sort

850 kr. Oprindeligt: 999 kr. -15 %
2-4 hverdage (Varen er på fjernlager)
2-4 hverdage
(Varen er på fjernlager)

Forespørgsel

Send din forespørgsel omkring produktet, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt. Husk at udfyld din e-mail adresse, da vi ellers ikke kan kontakte dig.

Hjælp os med at forhindre spam ved at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot".
Crankbrothers

CRANKBROTHERS Pedal Candy 3 Sort


CRANKBROTHERS Candy 3 i sort er designet til at møde de krævende behov fra cross country (XC), cyclocross og trail cyklister, der søger en pedal, der kombinerer pålidelig klikmekanisme med en platform, der giver ekstra støtte og greb. Med sit innovative design og høj kvalitet, er Candy 3 pedalerne klar til at tage din cykeloplevelse til nye højder.

Pedalerne har en ribbet krop, der ikke alene forbedrer det æstetiske udseende, men også øger kontaktfladen mellem pedal og sko, hvilket resulterer i bedre greb og stabilitet under kørslen. Denne nye kropsstørrelse og form er omhyggeligt udformet for at optimere interaktionen mellem pedal og cyklist, hvilket sikrer en mere effektiv kraftoverførsel og forbedret kontrol på udfordrende terræn.

Vingerne er lavet af støbt stål, hvilket giver øget holdbarhed og pålidelighed i pedalens klikmekanisme. Dette er essentielt for at opretholde performance under alle forhold, uanset om det er på våde og mudrede spor eller under intense cykelløb.

Spindlen er fremstillet af smedet scm 435 chromoly stål, kendt for sin styrke og holdbarhed, hvilket sikrer en lang levetid for pedalerne. Med en vægt på kun 340 g for sættet er Candy 3 blandt de letteste pedaler i sin kategori, hvilket gør dem til et fremragende valg for ryttere, der ønsker at reducere cyklens samlede vægt uden at gå på kompromis med funktionaliteten.

Pedalerne inkluderer trækkraftspuder, som giver mulighed for tilpasning af interfacet mellem sko og pedal for at maksimere komfort og effektivitet. Den helt sorte farve tilfører et strømlinet og professionelt look, der komplementerer enhver cykel.

Vigtigste specifikationer:

  • Krop: Ribbet krop for forbedret greb og fodstøtte
  • Vinge: Støbt stål for øget holdbarhed
  • Spindel: Smedet scm 435 chromoly stål for langvarig styrke
  • Farve: Sort
  • Vægt: 340 g (sættet)
  • Pedaltype: MTB click
  • Anvendelse: XC / Cyclocross / Trail
  • Ekstra: Ny kropsstørrelse og -form, inkluderer trækkraftspuder

CRANKBROTHERS Candy 3 Black pedalerne er det ideelle valg for seriøse cyklister, der søger en højtydende pedal, der kan levere både i konkurrencer og på eventyrlige stier. Med deres avancerede design, pålidelige konstruktion og stilfulde udseende, er disse pedaler klar til at understøtte din passion for cykling.


EAN:0222866199999

MPN:CB16175

Andre har også købt