Gratis pakkeshop v. 299,- minus cykler
30 dages fuld returret
Cyklen leveres samlet og klar
E-mærket certificeret
Fremragende anmeldelser

CRANKBROTHERS Pedal Candy 2 Grå

600 kr. Oprindeligt: 749 kr. -20 %
2-4 hverdage (Varen er på fjernlager)
2-4 hverdage
(Varen er på fjernlager)

Forespørgsel

Send din forespørgsel omkring produktet, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt. Husk at udfyld din e-mail adresse, da vi ellers ikke kan kontakte dig.

Hjælp os med at forhindre spam ved at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot".
Crankbrothers

CRANKBROTHERS Pedal Candy 2 Grå


CRANKBROTHERS Candy 2 pedalerne i en stilfuld grå farve tilbyder en unik kombination af form og funktion til cross country (XC), cyclocross og trail cyklister. Disse pedaler er designet til at imødekomme behovene hos seriøse cyklister, der søger en pålidelig klikpedal med forbedret fodstøtte og trækkraft.

Pedalernes krop har et ribbet design, som ikke alene bidrager til pedalerens æstetiske appel, men også forbedrer fodens greb og stabilitet under kørslen. Dette nye kropdesign øger interaktionen mellem pedal og sko, hvilket sikrer en sikker og effektiv kraftoverførsel på alle typer terræn.

Vingerne er fremstillet af stemplet stål, hvilket giver en optimal balance mellem vægt og holdbarhed. Denne konstruktion sikrer, at Candy 2 pedalerne kan modstå de krævende forhold, der er forbundet med XC, cyclocross og trail riding. Spindlen er lavet af smedet scm 435 chromoly stål, kendt for sin høje styrke og holdbarhed, hvilket garanterer en lang levetid for pedalerne.

Med en vægt på 355 g per sæt er Candy 2 pedalerne designet til at være lette, samtidig med at de tilbyder robusthed og pålidelighed. Denne model inkluderer også trækkraftspuder, som yderligere forbedrer interaktionen mellem pedal og sko, hvilket giver en endnu større kontrol og effektivitet.

Vigtigste specifikationer:

  • Krop: Ribbet krop for forbedret greb og fodstøtte
  • Vinge: Stemplet stål for holdbarhed
  • Spindel: Smedet scm 435 chromoly stål for langvarig styrke
  • Farve: Grå
  • Vægt: 355 g (sættet)
  • Pedaltype: MTB click
  • Anvendelse: XC / Cyclocross / Trail
  • Ekstra: Nyt kropsstørrelse og -form, inkluderer trækkraftspuder

CRANKBROTHERS Candy 2 Grey pedalerne er det ideelle valg for cyklister, der værdsætter både funktionalitet og design. Disse pedaler tilbyder en enestående blanding af performance, holdbarhed og stil, hvilket gør dem til en fremragende opgradering for enhver seriøs cyklist, der søger at forbedre deres køreoplevelse på XC, cyclocross eller trail.


EAN:641300161734

MPN:CB16173

Andre har også købt