Gratis pakkeshop v. 299,- minus cykler
30 dages fuld returret
Cyklen leveres samlet og klar
E-mærket certificeret
Fremragende anmeldelser

CRANKBROTHERS Pedal Mallet E Black/blue

1.049 kr. Oprindeligt: 1.299 kr. -19 %
2-4 hverdage (Varen er på fjernlager)
2-4 hverdage
(Varen er på fjernlager)

Forespørgsel

Send din forespørgsel omkring produktet, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt. Husk at udfyld din e-mail adresse, da vi ellers ikke kan kontakte dig.

Hjælp os med at forhindre spam ved at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot".
Crankbrothers

CRANKBROTHERS Pedal Mallet E Black/blue


CRANKBROTHERS Mallet E i sort og blå er en førsteklasses pedal designet specifikt til Enduro-ryttere, der søger en kombination af ydeevne, holdbarhed og stil. Disse MTB-klikpedaler er udviklet til at møde de unikke udfordringer, som Enduro-kørsel medfører, hvilket gør dem til et perfekt valg for ryttere, der kræver det bedste udstyr til at tackle både aggressive nedkørsler og tekniske klatringer.

Kroppen er fremstillet af 6061-T6 aluminium, et højstyrke materiale, der sikrer en let, men samtidig holdbar konstruktion. Denne kvalitet er afgørende for at kunne modstå de hårde udfordringer, som Enduro-terræn præsenterer, samtidig med at den holder vægten lav for at maksimere cyklistens effektivitet.

Vingerne er lavet af 17-4PH rustfrit stål, kendt for sin fremragende styrke og korrosionsbestandighed. Denne materialekvalitet sikrer langvarig ydeevne og pålidelighed, hvilket er essentielt for pedaler, der udsættes for ekstreme forhold og hyppig brug.

Spindlen er fremstillet af smedet scm 435 chromoly stål, hvilket yderligere styrker pedalens overordnede konstruktion og holdbarhed. Med en samlet vægt på 419 g for sættet, er Mallet E pedalerne designet til at være effektive uden at tynge cyklen ned.

Den attraktive sort og blå farvekombination tilføjer et dynamisk og sporty udseende, der vil komplementere enhver Enduro-cykel og understrege rytterens stil på stierne.

Vigtigste specifikationer:

  • Krop: 6061-T6 aluminium for optimal letvægt og holdbarhed
  • Vinge: 17-4PH rustfrit stål for styrke og korrosionsbestandighed
  • Spindel: Smedet scm 435 chromoly stål for langvarig holdbarhed
  • Farve: Sort/Blå
  • Vægt: 419 g (sættet)
  • Pedaltype: MTB click
  • Anvendelse: Enduro
  • Pakningstype: 1 par

CRANKBROTHERS Mallet E Black/Blue pedalerne er det ideelle valg for Enduro-ryttere, der søger en højtydende pedal, der kan levere både i konkurrencer og på eventyrlige stier. Med deres avancerede design, pålidelige konstruktion og stilfulde udseende, er disse pedaler klar til at understøtte din passion for cykling på alle typer af terræn.


EAN:0641300159915

MPN:CB15991

Andre har også købt