Gratis pakkeshop v. 299,- minus cykler
30 dages fuld returret
Cyklen leveres samlet og klar
E-mærket certificeret
Fremragende anmeldelser

CRANKBROTHERS Pedal Mallet E 11 Sort/Guld

2.299 kr. Oprindeligt: 2.499 kr. -8 %
2-4 hverdage (Varen er på fjernlager)
2-4 hverdage
(Varen er på fjernlager)

Forespørgsel

Send din forespørgsel omkring produktet, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt. Husk at udfyld din e-mail adresse, da vi ellers ikke kan kontakte dig.

Hjælp os med at forhindre spam ved at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot".
Crankbrothers

CRANKBROTHERS Pedal Mallet E 11 Sort/Guld


CRANKBROTHERS Mallet E 11 i en luksuriøs sort og guld farvekombination er en højtydende pedal designet specielt til Enduro-ryttere. Disse pedaler kombinerer letvægtsmaterialer med avanceret teknologi for at tilbyde optimal ydeevne, holdbarhed og kontrol på de mest udfordrende stier. Mallet E 11 er ideel for ryttere, der kræver en pedal, der kan håndtere alt fra tekniske klatringer til hurtige nedkørsler, samtidig med at den giver enestående æstetik.

Pedalernes krop er fremstillet af 6061-T6 aluminium, et højstyrke materiale, der sikrer en letvægts, men samtidig holdbar konstruktion. Dette sikrer, at Mallet E 11 kan modstå de hårde udfordringer, som Enduro-terræn præsenterer, samtidig med at de opretholder en letvægtsprofil for at optimere cyklistens effektivitet.

Vingerne er lavet af 6al / 4v titanium, et materiale valgt for sin exceptionelle styrke og letvægt. Brugen af titanium bidrager til pedalerens samlede lave vægt på 385 g for sættet, samtidig med at det sikrer en holdbarhed og ydeevne, der kan modstå de ekstreme belastninger, som Enduro-kørsel medfører.

Spindlen er fremstillet af smedet scm 435 chromoly stål, hvilket yderligere styrker pedalens overordnede konstruktion og holdbarhed. Den sorte og guld farvekombination tilføjer et touch af elegance og eksklusivitet, hvilket gør disse pedaler til et markant valg for ryttere, der også værdsætter æstetikken af deres udstyr.

Vigtigste specifikationer:

  • Krop: 6061-T6 aluminium for optimal letvægt og holdbarhed
  • Vinge: 6al / 4v titanium for ultimativ styrke og letvægt
  • Spindel: Smedet scm 435 chromoly stål for langvarig holdbarhed
  • Farve: Sort/Guld
  • Vægt: 385 g (sættet)
  • Pedaltype: MTB click
  • Anvendelse: Enduro

CRANKBROTHERS Mallet E 11 Black/Gold pedalerne repræsenterer det ypperste inden for pedalteknologi, ideelt for den seriøse Enduro-rytter, der kræver det bedste udstyr. Med deres avancerede design, uovertrufne holdbarhed og iøjnefaldende design, er disse pedaler klar til at understøtte din stræben efter at mestre de mest udfordrende terræner.


EAN:0641300160935

MPN:CB16093

Andre har også købt