Gratis pakkeshop v. 299,- minus cykler
30 dages fuld returret
Cyklen leveres samlet og klar
E-mærket certificeret
Fremragende anmeldelser

CRANKBROTHERS Pedal Eggbeater 11 Grey/Gold

2.949 kr. Oprindeligt: 3.199 kr. -8 %
2-4 hverdage (Varen er på fjernlager)
2-4 hverdage
(Varen er på fjernlager)

Forespørgsel

Send din forespørgsel omkring produktet, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt. Husk at udfyld din e-mail adresse, da vi ellers ikke kan kontakte dig.

Hjælp os med at forhindre spam ved at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot".
Crankbrothers

CRANKBROTHERS Pedal Eggbeater 11 Grey/Gold


CRANKBROTHERS Eggbeater 11 i en eksklusiv grå og guld farvekombination sætter standarden for high-end ydeevne inden for MTB-klikpedaler. Designet til seriøse cyklister med fokus på cross country (XC), cyclocross og trail, byder disse pedaler på enestående letvægt, holdbarhed og effektivitet. Eggbeater 11 er den ultimative pedal for ryttere, der søger at optimere deres kørsel med top-tier udstyr.

Hele pedalkonstruktionen, fra kroppen til vingerne og spindlen, er fremstillet af 6al / 4v titanium, en legering kendt for sin ekstraordinære styrke og letvægt. Denne omfattende brug af titanium reducerer den samlede vægt til blot 179 g for sættet, hvilket gør Eggbeater 11 til en af de letteste pedaler på markedet. Denne letvægt sikrer, at ryttere kan opnå maksimal effektivitet med minimal anstrengelse, hvilket er afgørende i konkurrencer og på krævende stier.

Farvekombinationen af grå og guld giver et sofistikeret og stilfuldt look, der signalerer både kvalitet og performance. Denne æstetik er ikke kun tiltalende, men understreger også den eksklusive natur af Eggbeater 11 pedalerne.

Vigtigste specifikationer:

  • Krop, Vinge, Spindel: Alt fremstillet i 6al / 4v titanium for ultimativ letvægt og holdbarhed
  • Farve: Grå/Guld
  • Vægt: 179 g (sættet)
  • Pedaltype: MTB click
  • Anvendelse: XC / Cyclocross / Trail

CRANKBROTHERS Eggbeater 11 Grey/Gold pedalerne er skabt til den kræsne cyklist, der værdsætter præcision, letvægt og enestående design. Disse pedaler er ikke kun et teknisk mesterværk, men også et æstetisk statement, der løfter dit udstyr til nye højder. Uanset om du konkurrerer på højeste niveau eller søger den bedste oplevelse på stien, leverer Eggbeater 11 uovertruffen performance og stil.


EAN:0641300114952

MPN:CB11495

Andre har også købt