Gratis pakkeshop v. 299,- minus cykler
30 dages fuld returret
Cyklen leveres samlet og klar
E-mærket certificeret
Fremragende anmeldelser

CRANKBROTHERS Pedal Candy 11 Grey/gold

2.999 kr. Oprindeligt: 3.199 kr. -6 %
2-4 hverdage (Varen er på fjernlager)
2-4 hverdage
(Varen er på fjernlager)

Forespørgsel

Send din forespørgsel omkring produktet, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt. Husk at udfyld din e-mail adresse, da vi ellers ikke kan kontakte dig.

Hjælp os med at forhindre spam ved at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot".
Crankbrothers

CRANKBROTHERS Pedal Candy 11 Grey/gold


CRANKBROTHERS Candy 11 i grå og guld repræsenterer toppen af pedalteknologi og design, skabt til cyklister, der ikke går på kompromis. Designet med cross country (XC), cyclocross og trail ryttere i tankerne, kombinerer disse pedaler uovertruffen letvægt med robust holdbarhed og fremragende ydeevne. Candy 11 er ideel for konkurrenceryttere og seriøse entusiaster, der søger at optimere deres præstation med premium udstyr.

Pedalkroppen er lavet af 6061-T6 aluminium, en højkvalitets aluminiumslegering kendt for sin styrke og letvægt. Dette sikrer, at Candy 11 kan modstå de hårde udfordringer, som terrænkørsel præsenterer, samtidig med at de opretholder en letvægtsprofil for at maksimere cyklistens effektivitet.

Vingerne og spindlen er fremstillet af 6al / 4v titanium, et materiale valgt for sin exceptionelle styrke og letvægt. Brugen af titanium bidrager til pedalerens samlede lave vægt på 249 g for sættet, samtidig med at det sikrer en holdbarhed og ydeevne, der kan modstå de ekstreme belastninger, som konkurrencekørsel medfører.

Den sofistikerede grå og guld farvekombination giver et elegant og luksuriøst look, der signalerer både kvalitet og ydeevne. Denne æstetik er ikke kun tiltalende, men også et statement om rytterens engagement i topkvalitetsudstyr.

Vigtigste specifikationer:

  • Krop: 6061-T6 aluminium for optimal letvægt og holdbarhed
  • Vinge og Spindel: 6al / 4v titanium for ultimativ styrke og letvægt
  • Farve: Grå/Guld
  • Vægt: 249 g (sættet)
  • Pedaltype: MTB click
  • Anvendelse: XC / Cyclocross / Trail

CRANKBROTHERS Candy 11 Grey/Gold pedalerne repræsenterer det ypperste inden for pedalteknologi, designet til den seriøse cyklist, der kræver det bedste. Med deres avancerede design, uovertrufne holdbarhed og iøjnefaldende udseende, er disse pedaler klar til at understøtte din passion for cykling på alle niveauer og terræner.


EAN:0641300159847

MPN:CB15984

Andre har også købt