Gratis pakkeshop v. 349,- minus cykler
30 dages fuld returret
Cyklen leveres samlet og klar
E-mærket certificeret
Fremragende anmeldelser

Rudy Project Stratofly Cykelbriller Sort / Rød

849 kr. Oprindeligt: 899 kr. -6 %
2-4 hverdage (Varen er på fjernlager)
2-4 hverdage
(Varen er på fjernlager)

Forespørgsel

Send din forespørgsel omkring produktet, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt. Husk at udfyld din e-mail adresse, da vi ellers ikke kan kontakte dig.

Hjælp os med at forhindre spam ved at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot".
Rudy project

Rudy Project Stratofly Cykelbriller Sort / Rød


Rudy Project Stratofly repræsenterer en fremragende mulighed for at opleve præstationssolbriller, der kombinerer kvalitet med en fremragende værdi. Denne model er designet med enkelhed og essentielle funktioner, der sikrer både komfort og overlegen øjenbeskyttelse. Med justerbare næsepuder og bløde gummitipper på stængerne tilbyder Stratofly en tilpasningsdygtig og behagelig pasform for enhver bruger.

Designet er strømlinet og funktionelt, hvilket gør disse solbriller ideelle til både sportslige aktiviteter og daglig brug. Den lette konstruktion på kun 36 gram sikrer, at brillerne kan bæres komfortabelt hele dagen uden at skabe ubehag. Med en højde på 42 og en basekurve på 8 tilbyder Stratofly en bred og uforstyrret synsvinkel, hvilket er essentielt, når præcision og klart udsyn er nødvendigt under aktiviteter.

Yderligere funktioner som det justerbare næsestykke og Quick Change-systemet tillader hurtige linseændringer, så du kan tilpasse dine solbriller til forskellige lysforhold uden besvær. Vent Controller-systemet er en tilføjet fordel, der giver bedre luftcirkulation for at forhindre dannelsen af dug, hvilket er afgørende under høj intensitet eller i varme klim

aer. Dette gør Stratofly til en alsidig partner for både atleter og aktive livsstilsentusiaster, der kræver optimal funktion og komfort fra deres udstyr.

Solbrillernes Unisex design gør dem til et passende valg for både mænd og kvinder, hvilket understreger deres alsidighed og evne til at appellere til en bred brugergruppe. Den robuste konstruktion sikrer, at solbrillerne kan holde til de udfordringer, der følger med forskellige udendørs aktiviteter, samtidig med at de bevares lette og behagelige at bære.

Vigtigste specifikationer:

  • Køn: Unisex
  • Vægt: 36 g
  • Højde: 42
  • Basekurve: 8
  • Rammeegenskaber: Justerbart næsestykke, Quick Change-linse system, Vent Controller for bedre luftcirkulation
  • Stænger: Bløde gummitipper for øget komfort

Rudy Project Stratofly tilbyder en kombination af stil, komfort og funktionalitet, der gør dem til et fremragende valg for enhver, der søger pålidelige præstationssolbriller. Uanset om du er ivrig cyklist, løber, eller bare nyder friluftsliv, vil disse solbriller være en værdifuld del af dit aktive udstyr.


EAN:655586126042

Andre har også købt