Gratis pakkeshop v. 299,- minus cykler
30 dages fuld returret
Cyklen leveres samlet og klar
E-mærket certificeret
Fremragende anmeldelser

ABUS GameChanger 2.0 Shiny White

1.999 kr.
din højde

Vælg ønsket størrelse

Vælg ønsket størrelse
Levering 5-7 hverdage. (Varen er på fjernlager)
Levering 5-7 hverdage.
(Varen er på fjernlager)

Forespørgsel

Send din forespørgsel omkring produktet, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt. Husk at udfyld din e-mail adresse, da vi ellers ikke kan kontakte dig.

Hjælp os med at forhindre spam ved at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot".
Abus

Abus GameChanger 2.0 Shiny White


Giv dig selv et afgørende forspring i kampen mod uret og tag din raceroplevelse til et helt nyt niveau med ABUS GameChanger 2.0.

Hvert sekund tæller, derfor er det vigtigt med mindst mulig luftmodstand. Det er især her, at ABUS GameChanger 2.0 bredere bagende og aerodynamiske form kommer i spil. Hjelmens aeroblade optimerer luftstrømmen med en speciel gitterstruktur og tilpasser sig forskellige hastigheder, sidevinkler og hjelmhældninger. Netop derfor har ABUS GameChanger 2.0 en løsning til alle situationer i cykelløb.

Selv på de varmeste ture holder du hovedet koldt takket være AirBoost-luftindgangen og det avancerede ventilationssystem. For at du ikke skal gå på kompromis med komforten, kan du let justere hjelmen vha. det patenterede justeringssystem. ActiCage øger hjelmens stabilitet. En port til QUIN-kollisionssensoren giver dig endnu en mulighed for beskyttelse.

I MIPS-varianten afbøder Air Node Rotation System rotationskræfterne i tilfælde af et fald og beskytter dit hoved. ABUS GameChanger 2.0 er testet af professionelle atleter i vindtunnel og på landevejen. Du får derfor det bedste af det bedste uden at skulle gå på kompromis med komfort, sikkerhed, design eller aerodynamik.

Specifikationer


Farve:
Hvid
Design: Shiny White
Hovedomfang: 57-61 cm 
Vægt: 275 g


EAN:4003318980077

Andre har også købt