Gratis pakkeshop v. 299,- minus cykler
30 dages fuld returret
Cyklen leveres samlet og klar
E-mærket certificeret
Fremragende anmeldelser

ABSOLUTEBLACK GRAPHENlube 140 ml

849 kr. Oprindeligt: 989 kr. -14 %
3-5 hverdage (Varen er på fjernlager)
3-5 hverdage
(Varen er på fjernlager)

Forespørgsel

Send din forespørgsel omkring produktet, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt. Husk at udfyld din e-mail adresse, da vi ellers ikke kan kontakte dig.

Hjælp os med at forhindre spam ved at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot".
AbsoluteBlack

ABSOLUTEBLACK GRAPHENlube

FORDELE MED GRAPHENLUBE - KÆDE SMØREMIDDEL:

  • I stand til at holde under 5 watt friktionstab over 900 km. på en enkelt påføring (under tørre, lave støvvejsforhold. Efter op tørret smøring)
  • Det giver dig "fri" power uanset forholdene.
  • Forlænger levetiden for din kæde og kassette og sparer dermed udskiftningsomkostninger.
  • Afviser vand og snavs
  • Tør pasta lignende belægning, der kan forblive på kæden i over 900 km. (under tørre, lave støvvejsforhold. Efter op tørret smøring)
  • Smøremidlets bliver gradvist mørkere i udseende når det bliver brugt
  • Indeholder ingen skadelige opløsningsmidler

PRODUKTET

Helt enkelt, er det en “voks” -baseret vandemulsion med en speciel blanding af grafen med høj renhed, der er flydende når du anvender den og bliver næsten fast når den tørrer på kæden. 

Voksbaserede smøremidler udviser langt større tolerance over for vand- og snavsforurening, idet de med succes adskiller bevægelige kædedele fra slid og udfylder alle ufuldkommenheder på friktionsoverflader. 

Det har ekstremt lav friktionskoefficient i alle miljøer, er langt stærkere end noget kendt materiale. Det kan klamre sig til metalbeskyttende friktionsoverflader mod overdreven slid. Desuden afviser det vandet og er ikke gennemtrængeligt for luft, hvilket reducerer derfor oxiderende belastning på metaloverfladen. Selv et enkelt tyndt lag er nok til at reducere friktionen betydeligt.

 

Hvorfor skal du vælge denne olie?

Af samme grund hvorfor Pro Tour hold er ivrige efter at bruge det. 

Det giver dig "fri power" uanset forholdene.

 

GRAPHENE ER IKKE GRAFIT

På trods af at begge disse materialer kun er bygget af kulstofatomer, slutter ligheden her. Grafen har helt forskellige mekaniske og tribologiske egenskaber end grafit. For eksempel udviser grafit 0,1-0,2 COF (friktionskoefficient) i meget fugtig luft, men 0,5-0,7 COF, når luften er tør, hvilket er meget høj friktion sammenlignet med stål på stål, der glider uden smøring. Graphene er derimod meget stabil over hele spektret af fugtighed med 0,1-0,2 COF. Grafen har også utrolig mekanisk styrke, der gør det muligt effektivt at adskille metaloverflader og undertrykke slidhastighed med 1-2 størrelsesordener sammenlignet med grafit. For at opsummere, at bruge grafit i stedet for grafen i den samme løsning, ville give helt uheldige resultater

 

SE HVORDAN DU PÅFØRER LUBEN RIGTIGT

 

 

VIL DU VIDE MERE

Tjek AbsoluteBlacks hjemmeside, her kan du se mere info om olien

https://absoluteblack.cc/graphenlube-worlds-best-chain-lubricant-coating/


EAN:5110845000006

MPN:GRLUBE140

Andre har også købt