Gratis pakkeshop v. 299,- minus cykler
30 dages fuld returret
Cyklen leveres samlet og klar
E-mærket certificeret
Fremragende anmeldelser

ZIPP Wheel 808 FIRECREST Disk sæt

17.999 kr. Oprindeligt: 24.038 kr. -25 %
2-4 hverdage (Varen er på fjernlager)
2-4 hverdage
(Varen er på fjernlager)

Forespørgsel

Send din forespørgsel omkring produktet, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt. Husk at udfyld din e-mail adresse, da vi ellers ikke kan kontakte dig.

Hjælp os med at forhindre spam ved at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot".
Zipp

ZIPP Wheel 808 FIRECREST Disk sæt

Zipps 808 Firecrest® Tubeless Disc-hjulsæt er ren teknisk videnskab. Det skal det være. At opnå hastighed med en 82 mm fælgdybde er en ting, men at være hurtig og samtidig tilbyde høj sidevindstabilitet, ja det kræver alvorlig opmærksomhed på detaljer. Alligevel er det netop, hvad 808 Firecrest-skivebremsen opnår - hastighed med stabilitet og slangeløs kompatibilitet. Det betyder, at du får alle fordelene ved aero ved at have evnen til at køre lavere dæktryk for øget svinggreb og overholdelse og reduceret rullemodstand uden risiko for knivflader. Du får også den større stopkraft ved skivebremser. Dette hjulsæt er infunderet med teknologier udviklet i Zipp's Indianapolis avancerede udviklingslaboratorium. Zipps ABLC ™ Sawtooth ™ -teknologi bruger et komplekst dimpling-mønster for at forbedre flyeffektiviteten. I midten af ​​808 Firecrest Tubeless skivebremse er et alsidigt og holdbart nyt hubset, den tysk-konstruerede ZR1 DB. Zipps nye hjulkosmetik gør dette hjulsæt til en perfekt parring af hastighed og stil.

FUNKTIONER

  • Zipp-grafik og kosmetisk identitet, der skriger hastighed
  • ZR1 DB-hub er konstrueret i Tyskland med bedre forseglingsdesign for forbedret holdbarhed og hurtigere respons med 66 engagementspunkter
  • Bygget med Sapim CX Sprint J-bend eger
  • En total aero 82 mm fælgprofil, der er slangeløs, klar til øget hastighed og bedre sving, kontrol og komfort
  • ABLC Sawtooth ™ dimple-design hjælper med at styre luftgennemstrømningen omkring fælgen og bidrager til at skabe et hurtigere, mere stabilt hjul
  • Midterlåsende rotorgrænseflade. Lockring er inkluderet
  • XDR ™ eller SRAM / Shimano driver organer
  • Skibe med 12 mm front- og bagenden
  • Campagnolo førerhus sælges separat
  • Overlegen modulation og stopkraft for skivebremser

Teknologi

ABLC (Aerodynamisk grænselagskontrol)

  • Avanceret grænselagskontrol (ABLC) refererer til det patenterede og øjeblikkeligt genkendelige dimplede mønster, der findes på alle vores carbonfælge. ABLC udjævner luftstrømmen over fælgens overflade og er skræddersyet til alle modeller fra 202 til Super-9 Disc. Tredje generation af ABLC har op til fire gange flere fordybninger end før.

EAN:0233329999995

Andre har også købt