Værktøjssæt

Henter data.
  Tilbud

  Park Tool Book of Bike Reperationer 3

  Vejl. pris: 319,00 DKK 269,00 DKK

  Tilbud

  ParkTool Fastnøglesæt

  Vejl. pris: 949,00 DKK 719,00 DKK

  Tilbud

  Super b Værktøjssæt 21 dele

  Vejl. pris: 1.199,00 DKK 999,00 DKK

  Tilbud

  Unior Værktøjskuffert.

  Vejl. pris: 2.199,00 DKK 1.999,00 DKK

  Tilbud

  Pedro's Værktøj Master Bench Kit

  Vejl. pris: 13.499,00 DKK 10.899,00 DKK

   Værktøjssæt


   Er man cykelentusiast og kan godt lide at rode med sin cykel derhjemme, eller komme i gang med selv at kunne reparere og udskifte dele, så er det vigtigt, at man har det rette værktøj. En nem måde man kan komme omkring dette på, er ved at købe et værktøjssæt. Her får man – afhængig af hvilket sæt man køber, de fleste nødvendige værktøjer for, at kunne varetage sine egne mekaniker opgaver.


   Park Tool levere den store pakke


   Hvis man virkelig ikke ønsker, at gå på kompromis med værktøjet, finder man hos Park Tool en pakke, der er et professionelt værksted værdigt. Park Tool leverer pakker i forskellige størrelser, Park Tool Base Master er den største pakke man finder hos firmaet og en pakke der kan dække den professionelle mekaniker ind. Denne pakke indeholder således alt det værktøj hjertet begærer og kræver en del plads, for at opbevare værktøjet.


   Hobby mekanikeren


   Ønsker man et værktøjssæt der er mere hobby orienteret kan man også finde det ved Park Tool, eller deres værktøjskonkurrent Pedro’s. Ved Pedro’s Master Bench Kit finder man også langt de fleste af de nødvendige værktøjer. Dette sæt er også lavet til cykelentusiasten der har et reelt værksted. Ønsker man et sæt der kan pakkes ned og sættes til side kan man finde dette ved flere producenter og i forskellige omfang. Unior har således en et Pro Hjemmesæt, der kommer i en lille kuffert og indeholder de få essentielle værktøjer til cykelreparationer. Ønsker man en mellem ting kan man med fordel kigge på Park Tool Professional Eventkit eller Unior Set of Biketool. Begge disse sæt indeholder en del mere værktøj end førnævnte, men uden at have helt samme omfang som den store pakke fra Park Tool eller Pedro’s. Begge sæt kommer i en værktøjskuffert, hvor alle værktøjer har sin plads, og nemt kan pakkes ned og sættes til side. Park Tool Event Kit er således lavet til at man nemt kan have det med på farten, hvis man kommer ud for at skulle lave reparationer udenfor sit vante værksted.


   Med et værktøjssæt kommer man således et vigtigt skidt tættere på selv at kunne klare sine cykelreparationer og derved kende sin cykel ned til den mindste skrue.