Gratis pakkeshop v. 299,- minus cykler
30 dages fuld returret
Cyklen leveres samlet og klar
E-mærket certificeret
Fremragende anmeldelser

URBAN IKI Hvide Fodstropper Venstre

39 kr.
2-4 hverdage (Varen er på fjernlager)
2-4 hverdage
(Varen er på fjernlager)

Forespørgsel

Send din forespørgsel omkring produktet, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt. Husk at udfyld din e-mail adresse, da vi ellers ikke kan kontakte dig.

Hjælp os med at forhindre spam ved at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot".
Urban iki

URBAN IKI Hvide Fodstropper Venstre


URBAN IKI tilfører et ekstra lag af sikkerhed og komfort til cykelture med børn gennem deres Hvide Fodstropper til venstre og højre fod. Disse fodstropper er en uundværlig del af tilbehøret til din URBAN IKI barnestol, skabt for at sikre, at dit barns fødder bliver holdt sikkert på plads, uanset terrænet. De er designet til at passe perfekt til alle URBAN IKI barnestole, hvilket sikrer en universel løsning til at forbedre sikkerheden for dit barn på farten.

Disse hvide fodstropper er ikke blot funktionelle, men tilføjer også et rent og klassisk udseende til barnestolen. Farven hvid er alsidig og nem at integrere med enhver cykel eller barnestols farveskema, hvilket gør dem til et stilfuldt valg for forældre, der værdsætter æstetik såvel som funktionalitet.

Installationen af URBAN IKI's Hvide Fodstropper er designet til at være hurtig og ukompliceret, hvilket gør det muligt for forældre nemt at justere eller tilføje tilbehøret uden behov for specialværktøj. Denne brugervenlighed understreger URBAN IKI's forpligtelse til at skabe tilgængelige og praktiske løsninger for familier.

Vigtigste specifikationer:

  • Varetype: Tilbehør til barnestol
  • Mærke: URBAN IKI
  • Varenavn: Hvide Fodstropper L+R
  • Farve: Hvid
  • Funktion: Fastholder barnets fødder sikkert under cykelturen
  • Kompatibilitet: Passer til alle URBAN IKI barnestole
  • Installation: Nem og hurtig, uden behov for specialværktøjer

Med URBAN IKI Hvide Fodstropper (venstre & højre) sikrer du ikke kun en sikker og stabil oplevelse for dit barn under cykelture, men tilføjer også et touch af elegance til din cykeludrustning. Disse fodstropper repræsenterer det perfekte møde mellem funktionalitet og design, hvilket gør dem til en værdifuld tilføjelse til enhver URBAN IKI barnestol.


EAN:4511890212238

MPN:1900B001

Andre har også købt