Gratis pakkeshop v. 299,- minus cykler
30 dages fuld returret
Cyklen leveres samlet og klar
E-mærket certificeret
Fremragende anmeldelser

URBAN IKI Peach Fodstropper Venstre & Højre

39 kr.
2-4 hverdage (Varen er på fjernlager)
2-4 hverdage
(Varen er på fjernlager)

Forespørgsel

Send din forespørgsel omkring produktet, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt. Husk at udfyld din e-mail adresse, da vi ellers ikke kan kontakte dig.

Hjælp os med at forhindre spam ved at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot".
Urban iki

URBAN IKI Peach Fodstropper Venstre & Højre


For at forbedre sikkerheden og komforten for de mindste passagerer på cykelturen, tilbyder URBAN IKI deres Peach Fodstropper for venstre og højre fod. Disse fodstropper er et essentielt tilbehør til enhver URBAN IKI barnestol, designet til at sikre, at dit barns fødder forbliver sikkert på plads under hele turen. Dette tilbehør understøtter ikke blot en korrekt siddestilling, men også forhindrer små fødder i at komme i kontakt med de bevægelige dele af cyklen, hvilket øger sikkerheden markant.

URBAN IKI Peach Fodstropper er fremstillet med omtanke for både funktionalitet og æstetik. Med deres tiltalende peach farve tilføjer de et frisk og livligt touch til barnestolen, hvilket gør cykelturen mere farverig og sjov for dit barn. Det er detaljer som disse, der viser URBAN IKI's engagement i at skabe produkter, der ikke kun er sikre og funktionelle, men også visuelt tiltalende.

Montering af fodstropperne er intuitiv og kræver ingen yderligere værktøjer, hvilket gør dem lette at installere og justere efter behov. Dette sikrer, at forældre nemt kan tilpasse fodstropperne til deres barns størrelse og sikre en behagelig pasform, som barnet vokser.

Vigtigste specifikationer:

  • Varetype: Tilbehør til barnestol
  • Mærke: URBAN IKI
  • Varenavn: Peach Fodstropper L+R
  • Farve: Peach
  • Funktion: Sikrer barnets fødder på plads under cykelturen
  • Kompatibilitet: Designet til at passe til alle URBAN IKI barnestole
  • Installation: Nem og værktøjsfri montering

Med URBAN IKI Peach Fodstropper (venstre & højre) får du en praktisk og stilfuld løsning til at øge sikkerheden og komforten for dit barn under cykelture. Dette tilbehør er en uundværlig opgradering til din URBAN IKI barnestol, der sikrer en mere behagelig og sikker rejse for de mindste eventyrere.


EAN:4511890212221

MPN:1900B00J

Andre har også købt