Gratis pakkeshop v. 299,- minus cykler
30 dages fuld returret
Cyklen leveres samlet og klar
E-mærket certificeret
Fremragende anmeldelser

Urban Iki cykelstol monteret på MIK HD bagagebærer Bincho Black + Bincho Black

650 kr. Oprindeligt: 749 kr. -13 %
2-4 hverdage (Varen er på fjernlager)
2-4 hverdage
(Varen er på fjernlager)

Forespørgsel

Send din forespørgsel omkring produktet, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt. Husk at udfyld din e-mail adresse, da vi ellers ikke kan kontakte dig.

Hjælp os med at forhindre spam ved at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot".
Urban iki

Urban Iki cykelstol monteret på MIK HD bagagebærer Bincho Black + Bincho Black

Tag afsted på nye eventyr med et Urban Iki-cykelbagsæde til dit barn. Mens din pusling læner sig behageligt tilbage og nyder køreturen, opdager I verden sammen. Vinden suser gennem dit hår, og hver kilometer er et nyt eventyr. Med en funklende stil og en utrolig brugervenlighed giver Urban Iki-bagsæder spænding hele vejen.

Specifikationer

  • Fra 9 måneder til 6 år (til 22 kg)
  • Velegnet til MIK HD-bærere
  • Ingen monteringsmaterialer nødvendige
  • Bequem und leicht
  • Med integreret wirelås
  • TÜV-testet og godkendt
  • Let at udskifte med andet MIK-HD-tilbehør

Funktioner

Du kan nemt klikke på Urban Iki MIK HD-bagsædet på din cykel med MIK HD-bagagebærer. Takket være den forudsamlede MIK HD-adapterplade har du ikke længere brug for andre monteringsmaterialer. Urban Iki-bagsæde MIK HD kan kun klikkes på cykler, der har en MIK HD-bagagebærer.

Standard Urban Iki-bagsædet med monteringsramme kan også bruges på en cykel med MIK HD-bagagebærer. Men hvis du vil udskifte dit Urban Iki-bagsæde med andet tilbehør fra MIK, så er Urban Iki-bagsædet med forudsamlet MIK HD-adapterplade perfekt til dig. På denne måde behøver dit sæde ikke længere en monteringsramme, og du kan klikke det direkte på og af MIK HD-bagagebæreren. Urban Iki MIK HD-bagsædet er blevet testet og godkendt af TÜV, hvilket sikrer maksimal sikkerhed for vores mindste eventyrere.


EAN:4511890219633

MPN:219633

Andre har også købt