Gratis pakkeshop v. 299,- minus cykler
30 dages fuld returret
Cyklen leveres samlet og klar
E-mærket certificeret
Fremragende anmeldelser

Unior Unbrako Sæt 2,5/3/4/5/6/8/10mm

399 kr. Oprindeligt: 649 kr. -39 %
2-4 hverdage (Varen er på fjernlager)
2-4 hverdage
(Varen er på fjernlager)

Forespørgsel

Send din forespørgsel omkring produktet, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt. Husk at udfyld din e-mail adresse, da vi ellers ikke kan kontakte dig.

Hjælp os med at forhindre spam ved at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot".
Unior

Unior Unbrako Sæt 2,5/3/4/5/6/8/10mm


Forbedr dit værktøjssortiment med dette omfattende sæt af T-grebskugleender unbrakonøgler fra UNIOR, pakket i en praktisk papæske. Dette sæt inkluderer syv nøgler med størrelserne 2,5, 3, 4, 5, 6, 8, og 10, hvilket dækker et bredt spektrum af dine monterings- og reparationsbehov. UNIORs T-grebskugleender unbrakonøgler er designet for både professionelle og gør-det-selv entusiaster, der kræver præcision og effektivitet i deres arbejde.

Hver nøgle i dette sæt er fremstillet med en kugleende, der giver mulighed for at tilgå bolte fra vinkler op til 25 grader, hvilket øger fleksibiliteten og gør det lettere at arbejde i trange rum. T-grebet sikrer et komfortabelt og sikkert greb, hvilket gør det muligt at anvende den nødvendige kraft uden at overanstrenge hånden.

UNIORs forpligtelse til kvalitet og holdbarhed er tydelig i hvert værktøj, som er fremstillet af højstyrkestål for at sikre lang levetid og pålidelig performance. Dette sæt er en uundværlig del af ethvert værktøjssæt, der giver dig muligheden for at udføre en bred vifte af opgaver med tillid og præcision.

Vigtigste specifikationer:

  • Varetype: Værktøj
  • Mærke: UNIOR
  • Produktnavn: Sæt af T-grebskugleender unbrakonøgler i papæske
  • Beskrivelse: Inkluderer størrelserne 2,5, 3, 4, 5, 6, 8, og 10
  • Kategori: Skruenøgle hex
  • Unior-kode: 193HXSCS
  • Pakketype: Indeholder 7 stk.

Dette sæt er det perfekte valg for alle, fra professionelle mekanikere til cykelentusiaster, der sætter pris på kvalitetsværktøjer og kræver det bedste til deres projekter. Uanset om du samler ny udstyr, justerer komponenter eller udfører vedligeholdelse, vil UNIORs T-grebskugleender unbrakonøgler gøre arbejdet lettere og mere effektivt.


EAN:3838909093376

MPN:609337

Andre har også købt