Gratis pakkeshop v. 299,- minus cykler
30 dages fuld returret
Cyklen leveres samlet og klar
E-mærket certificeret
Fremragende anmeldelser

Unior skydelære

346 kr. Oprindeligt: 409 kr. -15 %
2-4 hverdage (Varen er på fjernlager)
2-4 hverdage
(Varen er på fjernlager)

Forespørgsel

Send din forespørgsel omkring produktet, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt. Husk at udfyld din e-mail adresse, da vi ellers ikke kan kontakte dig.

Hjælp os med at forhindre spam ved at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot".
Unior

Unior Skydelære


Forbedr din værktøjskasse med UNIORs præcisionsfremstillede skydelære, udstyret med en nonius skala for ultimativ målenøjagtighed. Dette værktøj, designet til at opfylde behovene hos både professionelle og hobbyister, tilbyder en imponerende måleområde fra 0 til 150 mm og en ekstraordinær nøjagtighed på 0,02 mm/0,001", hvilket gør det til et uundværligt værktøj i ethvert præcisionskrævende projekt.

UNIORs skydelære er ideelt til en bred vifte af anvendelser, inklusive men ikke begrænset til mekanik, træbearbejdning, metalbearbejdning og mange andre områder, hvor præcise målinger er afgørende. Den robuste konstruktion sikrer langvarig holdbarhed og pålidelighed, mens den letaflæselige nonius skala gør det nemt at opnå præcise aflæsninger ved hvert mål.

Udstyret med dette værktøj vil du kunne måle dimensioner præcist og effektivt, hvilket øger kvaliteten af dit arbejde og reducerer tiden brugt på gætteri. Uanset om du er en erfaren professionel eller en dedikeret gør-det-selv person, vil dette skydelære fra UNIOR forbedre din evne til at udføre præcisionsarbejde.

Vigtigste specifikationer:

  • Varetype: Måleværktøj
  • Mærke: UNIOR
  • Produktnavn: Skydelære med nonius skala
  • Beskrivelse: Størrelse: 0 - 150 mm, Nøjagtighed: 0,02 mm/0,001"
  • Kategori: Måleværktøj
  • Unior-kode: 271

Investér i dette højpræcisions skydelære fra UNIOR for at sikre, at dine målinger altid er nøjagtige og pålidelige. Dette værktøj er en værdifuld tilføjelse til ethvert værktøjssæt, der garanterer præcision og effektivitet i alle dine projekter.


EAN:3838909120355

MPN:612035

Andre har også købt