Gratis pakkeshop v. 299,- minus cykler
30 dages fuld returret
Cyklen leveres samlet og klar
E-mærket certificeret
Fremragende anmeldelser

UNIOR Hjulretterværktøj

600 kr. Oprindeligt: 699 kr. -14 %
2-4 hverdage (Varen er på fjernlager)
2-4 hverdage
(Varen er på fjernlager)

Forespørgsel

Send din forespørgsel omkring produktet, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt. Husk at udfyld din e-mail adresse, da vi ellers ikke kan kontakte dig.

Hjælp os med at forhindre spam ved at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot".
Unior

UNIOR Hjulretterværktøj


UNIORs hjulretterværktøj er et uundværligt redskab for professionelle cykelmekanikere og dedikerede cykelentusiaster. Dette værktøj er designet til at imødekomme behovene for præcis hjulretning for hjulstørrelser fra 16" til 29", hvilket gør det til en alsidig løsning for et bredt udvalg af cykler. Fremstillet af en kombination af konstruktionsstål, rustfrit stål og PE-polyethylen, sikrer dette værktøj både holdbarhed og præcision i brug.

Hjulretterværktøjets robuste konstruktion garanterer lang levetid og pålidelighed, selv under intensivt brug i et professionelt værkstedsmiljø. Materialerne er nøje udvalgt for deres evne til at modstå korrosion og slitage, hvilket sikrer, at værktøjet bevarer sin præcision over tid. PE-polyethylenkomponenterne giver en skånsom kontaktflade mod hjulene, hvilket minimerer risikoen for skade under retningen.

Designet til at håndtere hjul i et bredt spektrum af størrelser, dette værktøj gør det muligt for mekanikere at udføre præcis og effektiv retning af hjul, hvilket er essentielt for optimal cykelydeevne og sikkerhed. Dets anvendelighed strækker sig fra daglig vedligeholdelse til mere specialiserede opgaver, såsom forberedelse af cykler til konkurrencebrug.

Vigtigste specifikationer:

  • Varetype: Værktøj
  • Mærke: UNIOR
  • Produktnavn: Hjulretterværktøj
  • Beskrivelse: Størrelse: 16" - 29". Fremstillet af konstruktionsstål, rustfrit stål og PE-polyethylen
  • Kategori: Hjul
  • Unior-kode: 1690/1

Med UNIORs hjulretterværktøj er du godt udrustet til at sikre, at alle hjul er korrekt justeret, hvilket forbedrer cyklens håndtering og ydeevne. Dette værktøj er ikke blot en investering i din værktøjssamling, men også i kvaliteten af den service, du yder, og i de cykler, du arbejder med.


EAN:3838909184869

MPN:618486

Andre har også købt