Gratis pakkeshop v. 299,- minus cykler
30 dages fuld returret
Cyklen leveres samlet og klar
E-mærket certificeret
Fremragende anmeldelser

UNIOR Universal Lejepresse Sæt

1.840 kr. Oprindeligt: 2.499 kr. -26 %
2-4 hverdage (Varen er på fjernlager)
2-4 hverdage
(Varen er på fjernlager)

Forespørgsel

Send din forespørgsel omkring produktet, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt. Husk at udfyld din e-mail adresse, da vi ellers ikke kan kontakte dig.

Hjælp os med at forhindre spam ved at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot".
Unior

UNIOR Universal Lejepresse Sæt


UNIORs Universal Lejepresse sæt, model 1721, er en uundværlig del af værktøjssamlingen for enhver, der arbejder med cykler, fra professionelle mekanikere til entusiastiske gør-det-selv personer. Dette sæt gør det muligt at installere lejer på de fleste cykelrammer og komponenter med præcision og uden at beskadige delene.

Hovedtræk:

  • Universal Design: Designet til at arbejde med et bredt spektrum af rammer og komponenter, hvilket sikrer, at du kan installere lejer på næsten enhver cykel.
  • Nem Installation: Sættet inkluderer alt nødvendigt for at installere lejer korrekt, hvilket sikrer en glat og sikker montering.
  • Hurtigfrigørelse: Med inkluderet hurtigfrigørelsesfunktion er det nemt og hurtigt at justere og fjerne pressen, hvilket øger effektiviteten og reducerer arbejdstiden.

Anvendelsesområder:

UNIORs Universal Lejepresse er ideel til montering af lejer i cykelrammer, hjulnav, krankbokse og andre komponenter, hvor præcis pasform er kritisk. Uanset om det drejer sig om reparationer, opgraderinger eller vedligeholdelse, giver dette værktøj dig mulighed for at udføre arbejdet med professionalisme og præcision.

Vigtigste specifikationer:

  • Varetype: Værktøj
  • Mærke: UNIOR
  • Produktnavn: Universal Lejepresse
  • Beskrivelse: Gør det muligt at installere lejer på de fleste rammer og komponenter.
  • Kategori: Lejeværktøjer
  • Yderligere: Inkluderer hurtigfrigørelse

Med UNIORs Universal Lejepresse sæt kan du sikre, at lejer bliver installeret korrekt hver gang, hvilket forlænger levetiden for cykelkomponenterne og sikrer optimal ydeevne. Dette værktøj er en værdifuld investering, der tilføjer professionalisme og effektivitet til dit arbejde med cykler.


EAN:3838909233017

MPN:623301

Andre har også købt