Gratis pakkeshop v. 299,- minus cykler
30 dages fuld returret
Cyklen leveres samlet og klar
E-mærket certificeret
Fremragende anmeldelser

UNIOR Kassetteværktøj Sram X 10 Tænder

275 kr. Oprindeligt: 399 kr. -31 %
2-4 hverdage (Varen er på fjernlager)
2-4 hverdage
(Varen er på fjernlager)

Forespørgsel

Send din forespørgsel omkring produktet, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt. Husk at udfyld din e-mail adresse, da vi ellers ikke kan kontakte dig.

Hjælp os med at forhindre spam ved at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot".
Unior

UNIOR Kassetteværktøj Sram X 10 Tænder


UNIORs kassetteværktøj til Sram X-range repræsenterer en moderne erstatning for den traditionelle kædepisk, designet specifikt til at imødekomme de nyeste udviklinger inden for cykelteknologi. Dette værktøj er en uundværlig ressource for professionelle mekanikere og cykelentusiaster, der arbejder med de nyeste Sram X-range gearsystemer.

Med sit innovative design griber pinnene på værktøjet ind i det mindste 10T tandhjul på kassetten og holder det fast, mens åbningen i midten giver nem adgang til kassettens låsering. Dette gør det muligt at udføre vedligeholdelse og udskiftning af kassetten med en hidtil uset nemhed og præcision, uden risiko for at beskadige andre komponenter.

Fremstillet af højeste kvalitetsmaterialer sikrer dette værktøj langvarig holdbarhed og pålidelighed under brug. Dets design er resultatet af UNIORs løbende engagement i innovation og deres forpligtelse til at levere værktøjer, der opfylder de specifikke behov, som moderne cykelteknologier præsenterer.

Vigtigste specifikationer:

  • Varetype: Værktøj
  • Mærke: UNIOR
  • Produktnavn: Kassetteværktøj til Sram X-range
  • Beskrivelse: Moderne erstatning for den traditionelle kædepisk. Pinnene på værktøjet griber ind i det mindste 10T tandhjul på kassetten og holder det fast, mens åbningen i midten giver nem adgang til kassettens låsering.
  • Kategori: Krank og frihjul
  • Unior-kode: 1670/2BI-AXS-US

UNIORs kassetteværktøj til Sram X-range er det perfekte værktøj for dem, der ønsker at være på forkant med cykelvedligeholdelse og reparation. Dette værktøj er ikke blot en praktisk løsning for nutidens cykler, men også en investering i fremtidens cykelteknologi, der sikrer, at du er godt udstyret til at håndtere ethvert vedligeholdelses- eller reparationsarbejde med konfidence og effektivitet.


EAN:3838909290614

MPN:629061

Andre har også købt