Gratis pakkeshop v. 299,- minus cykler
30 dages fuld returret
Cyklen leveres samlet og klar
E-mærket certificeret
Fremragende anmeldelser

UNIOR Kugleformede Unbrakonøgler Sæt

269 kr.
2-4 hverdage (Varen er på fjernlager)
2-4 hverdage
(Varen er på fjernlager)

Forespørgsel

Send din forespørgsel omkring produktet, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt. Husk at udfyld din e-mail adresse, da vi ellers ikke kan kontakte dig.

Hjælp os med at forhindre spam ved at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot".
Unior

UNIOR Kugleformede Unbrakonøgler Sæt


UNIOR præsenterer et omfattende sæt af kugleformede unbrakonøgler, designet til den seriøse cykelentusiast og professionelle mekaniker. Dette sæt, som indeholder nøgler i størrelserne 1.5, 2, 2.5, 3, 4, 5, 6, 8, og 10, er uundværligt for præcis og effektiv arbejde på en bred vifte af cykelkomponenter.

Fremstillet med fokus på holdbarhed og funktionalitet, er disse langtype unbrakonøgler designet til at nå ind i selv de mest utilgængelige bolte, hvilket sikrer, at du kan udføre vedligeholdelse og reparationer uden begrænsninger. Den kugleformede ende tillader en vinkelindgang op til 25 grader, hvilket giver større fleksibilitet ved arbejde i trange områder.

Disse nøgler er ikke blot et værktøj; de er en investering i din cykels vedligeholdelse og ydeevne. Den lange type giver øget rækkevidde og moment, hvilket gør det lettere at løsne og stramme bolte med minimal anstrengelse. Hver nøgle er nøje fremstillet for at opfylde strenge kvalitetsstandarder, hvilket sikrer nøjagtighed og holdbarhed.

For at holde dit værktøj organiseret og sikre, leveres dette sæt på et praktisk plastklips, hvilket gør det nemt at opbevare og transportere. Uanset om du foretager hurtige justeringer før en tur eller udfører omfattende vedligeholdelsesarbejde i værkstedet, er UNIORs sæt af kugleformede unbrakonøgler et essentielt værktøj for alle, der værdsætter præcision og kvalitet i deres cykelvedligeholdelse.

Vigtigste specifikationer:

  • Varetype: Værktøj
  • Mærke: UNIOR
  • Produktnavn: Sæt af kugleformede unbrakonøgler, lang type med plastklips
  • Beskrivelse: Indeholder størrelserne 1.5, 2, 2.5, 3, 4, 5, 6, 8, 10
  • Kategori: Sekskantnøgle
  • Unior-kode: 220/3SLPH-US
  • Pakketype: Indeholder 9 stk.

Med UNIORs sæt af kugleformede unbrakonøgler får du ikke kun værktøjer; du får en garanti for kvalitet og pålidelighed, der sikrer, at din cykel altid er i topform. Dette sæt er ideelt for dem, der søger det ultimative inden for præcision, effektivitet og holdbarhed.


EAN:3838909267715

MPN:626771

Andre har også købt