Gratis pakkeshop v. 299,- minus cykler
30 dages fuld returret
Cyklen leveres samlet og klar
E-mærket certificeret
Fremragende anmeldelser

Unior Unbrakonøgle 5mm

89 kr.
2-4 hverdage (Varen er på fjernlager)
2-4 hverdage
(Varen er på fjernlager)

Forespørgsel

Send din forespørgsel omkring produktet, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt. Husk at udfyld din e-mail adresse, da vi ellers ikke kan kontakte dig.

Hjælp os med at forhindre spam ved at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot".
Unior

Unior Unbrakonøgle 5mm


Opgrader dit værktøjssæt med Unior Unbrako 5mm nøglen, et essentielt værktøj for enhver seriøs cykelmekaniker eller DIY-entusiast. Denne nøgle er designet med præcision og holdbarhed i tankerne, fremstillet af førsteklasses kromvanadiumstål, der sikrer en lang levetid og uovertruffen styrke. Med en håndtag konstrueret af polypropylen og et blad, der er krombelagt med en sort anodiseret spids, kombinerer denne nøgle æstetik med funktionalitet.

Uniors innovative tilgang til værktøjsdesign er tydelig i denne Unbrako nøgle. Med dens specielle sikkerhedsskæring forebygger værktøjet beskadigelse af skruernes og møtrikkernes hjørner og kanter ved at fordele kraften jævnt over overfladen. Dette sikrer, at kraften overføres væk fra de ydre linjer af møtrikken eller skruehovedet, i stedet for direkte på kanterne. Denne funktion øger både værktøjets effektivitet og sikkerheden under brug.

Designet af Unior Unbrako nøglen er state-of-the-art, hvilket garanterer en nøjagtig og effektiv kraftoverførsel til skruehoveder og møtrikker. Dette innovative design kombineret med brugen af førsteklasses materialer sikrer, at Unior nøglen ikke kun lever op til de højeste standarder inden for kraft og holdbarhed, men også tilbyder en lang levetid, selv under de mest krævende opgaver.

Vigtigste specifikationer:

  • Størrelse: 5mm
  • Materiale (blad): Førsteklasses kromvanadiumstål
  • Håndtag: Polypropylen
  • Overfladebehandling: Krombelagt blad, sort anodiseret spids
  • Funktioner: Lang levetid, sikkerhedsskæring for at forhindre skade, state-of-the-art design
  • Fordele: Forbedret styrke og holdbarhed, præcis og effektiv kraftoverførsel, innovativt design forbedrer sikkerheden og effektiviteten

Denne Unior Unbrako 5mm nøgle er den perfekte tilføjelse til ethvert værktøjssæt, der kræver præcision, holdbarhed og effektivitet. Uanset om du er professionel mekaniker eller en entusiastisk gør-det-selv person, vil denne nøgle uden tvivl opfylde og overgå dine forventninger.


EAN:3838909082790

MPN:608279

Andre har også købt