Gratis pakkeshop v. 299,- minus cykler
30 dages fuld returret
Cyklen leveres samlet og klar
E-mærket certificeret
Fremragende anmeldelser

Trek Domane SLR stelkit Solid Charcoal/Trek Black

38.499 kr.
din højde

Vælg ønsket størrelse

Vælg ønsket størrelse
Levering 5-7 hverdage. (Varen er på fjernlager)
Click & Collect Click & Collect
Hent cyklen i butik
5-9 hverdage
leveret samlet På fjernlager
leveret samlet
9-12 hverdage

Forespørgsel

Send din forespørgsel omkring produktet, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt. Husk at udfyld din e-mail adresse, da vi ellers ikke kan kontakte dig.

Hjælp os med at forhindre spam ved at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot".
TREK

Trek Domane SLR stelkit Solid Charcoal/Trek Black

Det prisvindende Domane SLR-kulfiberstelkit er bygget af 700 Series OCLV Carbon og har både IsoSpeed forrest og justerbar IsoSpeed bagest til at optimere stellets eftergivenhed til terrænet. Det er beregnet til direkte monterede fælgbremser og leveres med headset og en Domane-forgaffel af 100% kulfiber.

Specifikationer

Stel 600 Series OCLV Carbon, IsoSpeed foran og justerbar IsoSpeed bagpå, konisk kronrør, indvendig kabelføring, Ride Tuned-seatmast, 3S kædeholder, direkte monterede fælgbremser, kompatibelt med DuoTrap S, skærmstudser, 130x5 mm QR
Stelpasform Endurance
Forgaffel Domane SLR Carbon, konisk kulfiberstyrrør, skærmstudser, direkte monterede fælgbremser, gaffelender af kulfiber, 5x100 mm QR
Hjul Maks. dækstørrelse
Gearsystem Forskifter
Komponenter Headset
Vægt Vægt
Vægtgrænse Den maksimalt tilladte vægtbelastning for denne cykel (totalvægt for cykel, rytter og last/bagage) er 125 kg.

Vi forbeholder os retten til at foretage ændringer i produktoplysningerne på denne hjemmeside til enhver tid, uden varsel, herunder hvad angår udstyr, specifikationer, modeller, farver, materialer og priser. Grundet problemer med forsyningskæde kan kompatible dele blive erstattet til enhver tid uden varsel.

Vægtangivelser for cykler og stel er baseret på førproduktionstal for lakerede stel på udgivelsestidspunktet. Vægtangivelserne kan variere i den endelige produktion.


EAN:601842181294

UPC:601842181294

Andre har også købt