Gratis pakkeshop v. 299,- minus cykler
30 dages fuld returret
Cyklen leveres samlet og klar
E-mærket certificeret
Fremragende anmeldelser

Therabody Theragun WaveSOLO

669 kr.
Levering Cirka 8-12 hverdage (Varen er på fjernlager)
Levering Cirka 8-12 hverdage
(Varen er på fjernlager)

Forespørgsel

Send din forespørgsel omkring produktet, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt. Husk at udfyld din e-mail adresse, da vi ellers ikke kan kontakte dig.

Hjælp os med at forhindre spam ved at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot".
Therabody

Therabody Theragun WaveSOLO

Therabody Theragun WaveSOLO repræsenterer det nyeste indenfor målrettet vibrationsbehandling i et ultra-bærbart format. Dette intelligente vibrationsbehandlingsværktøj er designet til at levere præcis tryk og vibration til specifikke områder, hvilket reducerer spændinger og forbedrer bevægelse. Med tre kraftige vibrationsfrekvenser og en innovativ bølgetekstur er WaveSOLOs ergonomiske form perfekt til at arbejde dybt ind i svært tilgængelige områder, mens den banebrydende QuietRoll Technology™ effektivt dæmper lyd og vibrationer.

WaveSOLOs lave overfladeareal er specifikt designet til at fokusere behandlingen, hvilket gør det muligt at målrette præcist tryk hvor det er mest nødvendigt. Dette gør WaveSOLO til et ideelt værktøj for enhver, der søger dybdegående lindring af muskelspændinger uden at gå på kompromis med mobilitet eller komfort.

Den intelligente enhed er udstyret med Bluetooth®-forbindelse, hvilket gør det muligt for brugeren at tilpasse behandlingen gennem app-integration for en fuldt skræddersyet oplevelse. Med en batterilevetid på 120 minutter sikrer WaveSOLO, at du har adgang til dybdegående vibrationsbehandling, uanset hvor dagen fører dig hen.

Den innovative bølgetekstur på WaveSOLO sikrer maksimal trækkraft under brug, hvilket forbedrer effektiviteten af hver behandling og sikrer, at enheden forbliver på plads, selv på de mest krævende områder.

Hvad er inkluderet:

  • Wave Solo: Det centrale element i din bærbare behandlingsoplevelse.
  • Beskyttende bæretaske: For at holde din WaveSOLO sikker og beskyttet på farten.
  • USB-A til USB-C kabel: Sørger for let og tilgængelig opladning.

Vigtigste specifikationer:

  • Teknologi: QuietRoll Technology™ til dæmpning af lyd og vibrationer
  • Forbindelse: Smart enhed med Bluetooth®-forbindelse
  • Vibrationsfrekvenser: 3 tilpasselige indstillinger
  • Batterilevetid: 120 minutter
  • Design: Innovativ bølgetekstur for maksimal trækkraft

Therabody Theragun WaveSOLO er din ultimative partner i stræben efter dyb muskelafslapning og forbedret mobilitet. Dens bærbare design og avancerede funktioner gør det til et uundværligt værktøj i din daglige velværerutine, uanset hvor du befinder dig.

 


EAN:850011

MPN:WAVESOLO-EU

Andre har også købt