Gratis pakkeshop v. 299,- minus cykler
30 dages fuld returret
Cyklen leveres samlet og klar
E-mærket certificeret
Fremragende anmeldelser

Therabody Theragun Wave Duo

839 kr.
Levering Cirka 8-12 hverdage (Varen er på fjernlager)
Levering Cirka 8-12 hverdage
(Varen er på fjernlager)

Forespørgsel

Send din forespørgsel omkring produktet, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt. Husk at udfyld din e-mail adresse, da vi ellers ikke kan kontakte dig.

Hjælp os med at forhindre spam ved at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot".
Therabody

Therabody Theragun Wave Duo


Therabody Theragun Wave Duo er designet til at revolutionere din genopretning og selvpleje rutine. Denne bærbare, smarte vibrationsrulle er ergonomisk udformet til perfekt at tilpasse sig ryggen, rygraden og nakken, hvilket gør den til en utrolig alsidig løsning for alle, der søger dybdegående muskelafslapning og forbedret mobilitet.

Med fem kraftige vibrationsfrekvenser og højtrækkende bølgeformede riller, leverer Wave Duo den optimale mængde af tryk til de nødvendige områder. Dens unikke design og innovative bølgetekstur sikrer, at du opnår de rigtige vinkler af tryk for at frigive ømhed, reducere spændinger og forbedre bevægelse.

Wave Duos form er specifikt kurvet for at omgå rygsøjlen, hvilket sikrer en sikker målretning af musklerne uden at belaste den følsomme rygrad. Dette gør det muligt for enheden at levere en mere effektiv og sikker behandling, der er ideel til alle, fra professionelle atleter til daglige brugere.

Med Bluetooth®-forbindelse kan du nemt tilpasse din oplevelse ved at vælge mellem de fem intensitetsindstillinger via en tilknyttet app, hvilket giver en fuldt skræddersyet behandling baseret på dine specifikke behov. USB-C kompatibiliteten sikrer nem opladning, mens den medfølgende beskyttende bæretaske gør det nemt at transportere din Wave Duo, så du kan nyde dens fordele, uanset hvor du går.

En imponerende batterilevetid på 200 minutter sikrer langvarig brug, hvilket gør det muligt for dig at integrere dybdegående vibrationsbehandling i din daglige rutine uden bekymring for hyppig opladning.

Hvad er inkluderet:

  • Wave Duo: Din nøgle til dyb muskelafslapning og forbedret mobilitet.
  • Beskyttende bæretaske: For nem og sikker transport.
  • USB-A til USB-C kabel: Til nem opladning.

Vigtigste specifikationer:

  • Design: Ergonomisk kontur til ryg, rygrad, og nakke
  • Tekstur: Innovativ bølgetekstur
  • Intensitetsindstillinger: 5 indstillinger for tilpasset behandling
  • Forbindelse: Bluetooth® for en tilpasset oplevelse
  • Opladning: USB-C kompatibilitet
  • Batterilevetid: 200 minutter for vedvarende brug

Therabody Theragun Wave Duo tilbyder en unik kombination af ergonomisk design, avanceret teknologi, og brugervenlighed, hvilket gør den til en uundværlig del af enhver velvære- og genopretningsrutine. Oplev den ultimative komfort og effektivitet med Wave Duo, og tag dit velvære til næste niveau.


EAN:850012

MPN:WAVEDUO-EU

Andre har også købt