Gratis pakkeshop v. 349,- minus cykler
30 dages fuld returret
Cyklen leveres samlet og klar
E-mærket certificeret
Fremragende anmeldelser

Therabody TheraCup

1.099 kr.
Levering Cirka 8-12 hverdage (Varen er på fjernlager)
Levering Cirka 8-12 hverdage
(Varen er på fjernlager)

Forespørgsel

Send din forespørgsel omkring produktet, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt. Husk at udfyld din e-mail adresse, da vi ellers ikke kan kontakte dig.

Hjælp os med at forhindre spam ved at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot".
Therabody

Therabody TheraCup


Opdag den næste generation inden for restitution og velvære med Therabody TheraCup, en banebrydende innovation, der løfter traditionel koppingterapi til nye højder. Ved at integrere Therabody's ekspertise inden for genopretning med vores avancerede ThermaVibration™ teknologi, introducerer TheraCup en unik kombination af sug, varme og vibration. Denne digitale koppingsoplevelse er designet til at optimere lokaliseret lindring og genopretning, så du hurtigere kan vende tilbage til fuld bevægelsesfrihed.

TheraCup forener det bedste fra flere verdener for at skabe en nem-at-bruge løsning, der bringer præcision, alsidighed og bedre bevægelse inden for rækkevidde. Udstyret med indbyggede sikkerhedssensorer og kontroller direkte på enheden, er TheraCup velegnet til både professionelle behandlere og hjemmebrug.

Oplev en mere præcis, alsidig og effektiv tilgang til kroppens genopretning og velvære med Therabody TheraCup. Dette produkt er designet til at møde de moderne behov for hurtig og effektiv lindring, hvilket gør det til en uundværlig del af enhver genopretningsrutine.

Vigtigste specifikationer:

  • Teknologi: ThermaVibration™ for en kombineret oplevelse af varme og vibration
  • Funktioner: Optimerer lokaliseret lindring og genopretning med en kombination af sug, varme, og vibration
  • Sikkerhed: Indbyggede sikkerhedssensorer og on-device kontroller for sikker og nem anvendelse
  • Anvendelse: Egnet til både professionel og hjemmebrug for maksimal fleksibilitet
  • Fordele: Fremmer bevægelsesfrihed gennem præcis, alsidig og effektiv genopretning

Therabody TheraCup repræsenterer toppen af innovation inden for kroppens velvære og genopretning, hvilket gør det muligt for brugere at opleve forbedret bevægelsesfrihed med en avantgarde tilgang til traditionel koppingterapi.


EAN:850083

MPN:TB03285-01

Andre har også købt