Gratis pakkeshop v. 299,- minus cykler
30 dages fuld returret
Cyklen leveres samlet og klar
E-mærket certificeret
Fremragende anmeldelser

Therabody SmartGoggles

1.799 kr.
Levering Cirka 8-12 hverdage (Varen er på fjernlager)
Levering Cirka 8-12 hverdage
(Varen er på fjernlager)

Forespørgsel

Send din forespørgsel omkring produktet, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt. Husk at udfyld din e-mail adresse, da vi ellers ikke kan kontakte dig.

Hjælp os med at forhindre spam ved at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot".
Therabody

Therabody SmartGoggles


I en verden, hvor teknologisk træthed og stress er en del af hverdagen, introducerer Therabody en revolutionerende løsning: SmartGoggles. Disse innovative briller er skabt til at forbedre din afslapning og søvnkvalitet, adressere almindelige problemer såsom skærmtræthed, hovedpine og søvnløshed. Med SmartGoggles på, kan du opleve øjeblikkelig lindring og forberede din krop og sind på en afslappende nattesøvn.

SmartGoggles' unikke fordele inkluderer forbedret søvnkvalitet, lindring af øjenbelastning og ubehag relateret til hovedpine og migræne, samt reduktion af ansigtsspændinger. Dette opnås gennem SmartRelax, en eksklusiv funktion, der videnskabeligt er bevist til at sænke din hjertefrekvens, fremme afslapning og forberede dig til hvile.

Drevet af SmartSense Technology, måler en integreret sensor din hjertefrekvens for at levere en personlig oplevelse, der forstærker afslapningen. Uanset om du har brug for at koncentrere dig eller sikre en god nats søvn, tilbyder SmartGoggles yderligere to tilstande - Fokus og Søvn - som anvender en kombination af varme, vibration og massage for at hjælpe dig med at nå din ideelle tilstand.

Vigtigste specifikationer:

  • Teknologi: SmartSense Technology med integreret hjertefrekvenssensor
  • Tilstande: SmartRelax, Fokus, Søvn
  • Funktioner: Forbedrer søvnkvalitet, lindrer øjenbelastning, reducerer ansigtsspændinger, videnskabeligt bevist til at sænke hjertefrekvens
  • Anvendelse: Lindring af hovedpine og migræne, forberedelse til afslapning og søvn

SmartGoggles repræsenterer en banebrydende tilgang til personlig wellness, designet til at imødekomme de unikke udfordringer, det moderne liv præsenterer. Gør dig klar til at opleve afslapning og søvnkvalitet på et helt nyt niveau med Therabody SmartGoggles.

 


EAN:0840295400464

MPN:TM03350-01

Andre har også købt