Gratis pakkeshop v. 349,- minus cykler
30 dages fuld returret
Cyklen leveres samlet og klar
E-mærket certificeret
Fremragende anmeldelser

SP Connect Mobilcover Xtreme

549 kr.
din højde

Vælg ønsket størrelse

Vælg ønsket størrelse
2-4 hverdage (Varen er på fjernlager)
2-4 hverdage
(Varen er på fjernlager)

Forespørgsel

Send din forespørgsel omkring produktet, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt. Husk at udfyld din e-mail adresse, da vi ellers ikke kan kontakte dig.

Hjælp os med at forhindre spam ved at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot".
Spconnect

SP Connect Mobilcover Xtreme


Oplev en enestående kombination af beskyttelse og funktionalitet med SP Connect Mobilcover Xtreme. Dette cover er designet til cykelentusiaster og eventyrere, der kræver det bedste for deres smartphone under de mest ekstreme forhold. Med SP Connect Mobilcover Xtreme får du maksimal beskyttelse mod stød, vand, støv og snavs, samtidig med at du bevarer fuld adgang til alle telefonens funktioner.

Mobilcoveret er fremstillet af et robust og slidstærkt materiale, der sikrer, at din smartphone er beskyttet mod selv de hårdeste stød og fald. Det indvendige lag af blød mikrofiber forhindrer ridser og skader på din telefonskærm, mens det ydre lag af stødabsorberende TPU og polykarbonat giver en ekstra barriere mod hårde påvirkninger.

Design og Funktionalitet

SP Connect Mobilcover Xtreme er ikke kun designet til at beskytte, men også til at være praktisk. Coveret er kompatibelt med alle SP Connects mounts og tilbehør, hvilket gør det nemt at montere din smartphone på cyklen, motorcyklen, bilen eller hvor du ellers har brug for det. Den integrerede låsemekanisme sikrer, at din telefon sidder sikkert fast, selv under de mest udfordrende køreture.

Coveret er også vandtæt, hvilket betyder, at du kan tage det med på regnfulde ture uden at bekymre dig om din telefons sikkerhed. Alle porte og knapper er nemme at tilgå, så du kan bruge din telefon uden begrænsninger.

Stilfuldt og Præcist Design

Mobilcoveret har et slankt og moderne design, der passer perfekt til din smartphone uden at tilføje unødig bulk. Det sorte finish giver et elegant udseende, der komplimenterer enhver stil, mens den præcise pasform sikrer, at alle telefonens funktioner er let tilgængelige.

Vigtigste specifikationer:

  • Materiale: TPU og polykarbonat
  • Indvendigt lag: Blød mikrofiber
  • Beskyttelse: Stød-, vand-, støv- og snavsresistent
  • Kompatibilitet: Passer med alle SP Connect mounts og tilbehør
  • Låsemekanisme: Integreret for sikker montering
  • Design: Slankt og moderne med præcis pasform
  • Farve: Sort

Med SP Connect Mobilcover Xtreme er din smartphone klar til alle eventyr, uanset vejret og terrænet. Sikr dig maksimal beskyttelse og funktionalitet med dette premium mobilcover.


EAN:4028017529020

MPN:SP52902

Andre har også købt