Gratis pakkeshop v. 349,- minus cykler
30 dages fuld returret
Cyklen leveres samlet og klar
E-mærket certificeret
Fremragende anmeldelser

SP CONNECT Holder Skrivebord Trådløs Opladning

699 kr.
Levering 5-7 hverdage. (Varen er på fjernlager)
Levering 5-7 hverdage.
(Varen er på fjernlager)

Forespørgsel

Send din forespørgsel omkring produktet, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt. Husk at udfyld din e-mail adresse, da vi ellers ikke kan kontakte dig.

Hjælp os med at forhindre spam ved at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot".
SP Connect

SP CONNECT Holder Skrivebord Trådløs Opladning


Med SP Connect Office Stand får du en smart og praktisk holder til din smartphone på dit bord. Uanset om du er på kontoret eller hjemme, kan du nemt og sikkert fastgøre din smartphone til holderen med et magnetisk twist & lock system. Det perfekte tilbehør til dit arbejdsområde eller din bolig - også tilgængelig med en integreret induktiv opladningsfunktion.

SP Connect Office Stand er kompatibel med alle SPC+ MicroRails, som er tynde og stærke fikseringer, der passer til de fleste smartphones. Du kan vælge mellem forskellige typer af mounts, som passer til tripods, GoPro® mounts, og 1/4"-20 mounts. Du kan også justere din smartphone 360° i 6° trin, så du kan finde den bedste vinkel til dit formål. Desuden har SP Connect Office Stand en magnetisk twist & lock funktion, som gør det nemt at fastgøre og løsne din smartphone med et enkelt drej. Holderen er også MagSafe® kompatibel og understøtter trådløs opladning.

SP Connect Office Stand er den praktiske og smarte løsning til din smartphone, da den giver dig mulighed for at udnytte alle dens funktioner, mens du arbejder eller slapper af. Du kan følge dine notifikationer, se videoer, lytte til musik, og meget mere, uden at bekymre dig om din smartphones batteri eller stabilitet. Bestil din SP Connect Office Stand i dag, og oplev en ny måde at bruge din smartphone på.

Vigtigste specifikationer:

  • Kan bruges med 1/4’'-20 & GoPro® mounts
  • Robust og sikker
  • Passer til alle SPC+ MicroRails
  • 360° justering (6° trin)
  • Twist & lock magnetisk fastgørelse
  • MagSafe® kompatibel
  • Trådløs opladning med 15 watt

EAN:4028017528030

MPN:SP52803

Andre har også købt